+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

102-49 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Пощенска банка с поредица отличия за работодател

*Текстът е предоставен от Postbank

Текущата година беше изключително силна откъм признание за Пощенска банка като водещ работодател и множеството спечелени български и международни награди го доказват. През 2023 г. компанията получи над 10 престижни отличия за своите иновации в сферата на човешките ресурси, грижата за служителите и управлението на работодателския бранд.

Още в началото на 2023 г. независимият Top Employers Institute сертифицира финансовата институция като едно от най-добрите места за работа в света. Признанието е получено след детайлен мониторинг на процесите в компанията през изминалата 2022 г. Той установява, че банката има иновативна визия и високи стандарти при прилагането на световно утвърдени работодателски практики в управлението на човешките ресурси, грижата за хората, условията на труд, програмите за личностно и професионално развитие на служителите.

Пощенска банка е и първата компания от групата на Eurobank, която получава признанието „Топ работодател”, което прави наградата още по-ценна.

Наскоро компанията се открои и като един от големите победители в конкурса за най-добър работодател в България – Career Show Awards, където Пощенска банка получи най-много златни награди – цели четири. Признанията са в едни от най-атрактивните и оспорвани категории на конкурса тази година: „Най-добър работодател” в секторите „Банкиране” и „Финанси”, „Използване на технологии в HR”, както и за „HR екип“. Наградите са за иновативните технологични и креативни решения за привличане, обучение, управление и развитие на таланти, както и за екипа на банката, който стои зад тях. Компанията получава също и пето отличие в общата и най-оспорвана категория “Най-добър работодател за 2023 г.”

Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …

По-рано тази година Пощенска банка става и единственият победител от България – в престижния международен конкурс Employer Brand Stars Awards 2023, в който финансовата институция е отличена и през 2022 г. В конкуренция с работодатели от над 30 държави журито от световно признати професионалисти присъжда на компанията две от лимитираните награди в силно конкурентните категории: „Използване на дигитални технологии“ („Use of Digital“) и „Преживяване на кандидатите“ („Candidate Experience“).

Сред наградите на Пощенска банка са също отличието от конкурса Employer of Choice 2023 в категория „Технологии в управлението на човешки ресурси“, както и две награди от конкурса Employer Branding Awards 2023 (b2b media) в категориите: Excellence in Teamwork и Employer Branding Innovation.

Зад всички тези отличия стоят редица иновативни проекти с фокус върху дигитализацията и автоматизацията в технологично отношение, както и различни креативни решения в посока геймификация и персонализация на преживяването на кандидати и служители.

Освен сериозно признание, всички изброени награди за Пощенска банка говорят най-вече за това, че компанията наред с използването на иновативни подходи и технологии в управлението на човешките ресурси поставя именно хората на първо място. Какво по-добро доказателство за това, че компанията успешно привлича различни таланти, грижи се за тях и развива хората, които са избрали именно Пощенска банка за свой предпочитан работодател.