+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

100-6 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

People and Places: Кои са предимствата да търсим работа и чрез агенция за подбор?

*Текстът е предоставен от People and Places.

В това интервю ви запознаваме с Лъчезар Генчев, опитен UI/UX Designer/Front-end Developer, на когото ние от Реорle and Places помогнахме да си намери работа в много голяма продуктова компания.

Реорle and Places Ltd. e агенция за подбор и консултиране на IT професионалисти. На пазара сме от няколко години и имаме над 400 успешни назначения, най-вече на опитни професионалисти в продуктови и аутсорсинг компании.

Работим по роли като Full-stack, Back-end, Front-end, Software Architect, Team Lead, QA, DevOps, Mobile Developer, Data Engineer, с различни технически стакове, сред които Java, Javascript, iOS, Android, Python, .NET, PHP и други.

Лъчезар Генчев
Разкажете малко повече за себе си?

Казвам се Лъчезар Генчев. Занимавам се професионално с дизайн и front-end development над 15 години. По-голяма част от опита си придобих в чужбина, в държави като Испания, Англия и Холандия.

Споделете как си намерихте последната работа?

Последната работа ме намери! 🙂
По-скоро чрез LinkedIn, много мили хора от Реорle and Places се свързаха с мен. След което имаше няколко предложения за работа от тяхна страна, останалото мисля, че е ясно…

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …
Според Вас какви са предимствата на работа с агенция?

Рядко се доверявам на агенции. Но! Работата с агенция спестява доста време в търсене на подходящата компания, дава ти повече вътрешна информация за самата фирма, в която евентуално ще работиш.

Бихте ли препоръчали на свои приятели/познати да работят с агенция и защо?

Да, бих препоръчал!
Особено за хора, които са интровертни, много би им помогнало да „разчупят леда“. 🙂 Също да получат консултация за различни възможности в повече и различни компании и кое е най-подходящо за тях.

Можете да посетите уебсайта на People and Places: https://pnprecruiting.com/или да се свържете с нас на телефон: 08893 65885 или имейл [email protected] и да изпратите автобиография или запитване. Ще се радваме да ви съдействаме!