+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

109+55 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Иван Антов, Data Engineer, споделя пред People and Places: Хората в агенциите са професионалисти и представят най-важното за кандидатите

*Текстът е предоставен от People and Places

В това интервю ви запознаваме с Иван Антов, опитен Data Engineer, на когото ние от Реорle and Places помогнахме да си намери работа в много голяма продуктова компания.

Разкажете малко повече за себе си.
Иван Антов

Казвам се Иван, на 25 години съм, работя като Data Engineer в IT отделa на голяма финансова институция. Обичам да спортувам и мотоспортовете са ми хоби.

Споделете как намерихте последната си работа?

Свързаха се с мен по LinkedIn, проявих интерес и се стигна до интервю, след което до оферта.

Според Вас какви са предимствата на работата с агенция?

Улеснява се процесът и всичкото главоболие, през което трябва да премине кандидатът (подготовка на автобиография, чакане, самостоятелно кандидатстване).

Бихте ли препоръчали на свои приятели/познати да работят с агенция и защо?

Да, защото процесът се улеснява и шансът да получат работата е по-голям, тъй като хората в агенциите са специалисти в работата си и знаят как да представят кандидата в по-добра светлина.

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …
Какво мислите за IT средата в момента и развитието на сферата?

Определено има огромен глад на пазара, но същевременно и нереалистични очаквания. Работата се представя като ракетна наука, а всъщност е основна работа с технологии, която всеки с желание може да научи. Също така не се дава шанс на по-неопитни кадри.

Реорle and Places Ltd. e агенция за подбор и консултиране на IT професионалисти. На пазара сме от няколко години и имаме над 400 успешни назначения, най-вече на опитни професионалисти в продуктови и аутсорсинг компании.

Работим по роли като Full-stack, Back-end, Front-end, Software Architect, Team Lead, QA, DevOps, Mobile Developer, Data Engineer, с различни технически стакове, сред които Java, Javascript, iOS, Android, Python, .NET, PHP и други.

Можете да посетите уебсайта на People and Places: https://pnprecruiting.com/ или да се свържете с нас на телефон: 08893 65885 или имейл [email protected] и да изпратите автобиография или запитване. Ще се радваме да Ви съдействаме!