+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

77+43 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Какво помогна за бързия растеж на новата платформа за онлайн залагания OpenTag

Чували ли сте за OpenTag? Най-вероятно не, защото OpenTag е една все още млада компания, чийто продукт е платформа за онлайн залагания. За по-малко от 2 години те успяват да изградят не само работеща платформа, обслужваща няколко големи сайта за онлайн залагания, но и да съберат много силен екип от над 100 души в България и Украйна.

Как постигнахте всичко това?

С много работа, сериозна организация и разбира се – добро настроение!

Платформата ни е изградена чрез микросървисна архитектура, като използваме едни от най-новите технологии. В София основният език за Backend е Java, като ползваме също така NodeJS и PHP, а отскоро развиваме и чисто нов Go екип. Фронтендът при нас е написан изцяло на ReactJS.

С модерния ни технологичен стак и конкурентното възнаграждение, успяваме да привлечем едни от най-добрите програмисти в България, но това което ги задържа е човешкото отношение.

В OpenTag се стремим да бъдем максимално гъвкави и насочени към нуждите на нашите служители. Това най-вероятно звучи клиширано, но при нас здравата работа и доброто отношение към нея наистина се възнаграждават. Възприели сме хибридния модел на работа, което ще рече, че офисът ни е отворен и ако пожелаете може да работите от него, но не задължаваме никой да го прави. Много от екипите ни просто се разбират да дойдат в определен ден, за да се видят с колегите си на живо.

Какви са плановете Ви за бъдещето?
Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …

Имаме много амбициозни планове за развитие в следващите няколко години. Планираме през 2022 да нараснем двойно, като това е обусловено от идващия голям брой клиенти за нашата платформа. По самата платформа има още много работа, много нови функционалности за изграждане, което ще доведе до сформирането на редица нови екипи.

Какви специалисти търсите?

В София търсим основно Java, Golang, PHP и React програмисти.
Държим на качеството и имаме много сериозен QA отдел, за който търсим Automation QA-и и такива, които имат опит и тепърва искат да се занимават с автоматизирането на тестове. Можете да се запознаете с нашата компания и отворените ни позиции, ето от тук.
Ако имате допълнителни въпроси относно OpenTag, не се колебайте да пишете в LinkedIn на нашите специалисти по подбор Илиана Карабожилова или Дани Дякова.