+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

96-14 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

NEXT BASKET издържа изпита за ново поколение онлайн търговия

*Текстът е предоставен от партньор на DEV.BG

Новата платформа за изработка на електронни магазини премина тест за обслужване на 50,000 потребителски сесии и 5,000 стъпки за покупка едновременно.

В шеметно развиващия се свят на електронната търговия стабилният, надежден и мащабируем онлайн магазин е от ключово значение. Причината е проста – ако магазинът не може да издържи на голям трафик и внезапни скокове в търсенето, то с него си отиват както възможността за продажби, така и цялостният бизнес имидж.

Именно тук платформата за електронна търговия NEXT BASKET променя правилата на играта за всеки бизнес.

Тази седмица нидерландският стартъп преминава тестове с 50 000 потребителя едновременно и 5 000 чек-аут стъпки едновременно. Тестът приключва повече от успешно, а с това очакванията към NEXT BASKET се засилват още повече.

Какви са софтуерните решения, които съпътстват доброто представяне и на какви световно признати решения ще може да разчита бизнесът със старта на платформата? Обобщаваме най-важното в редовете по-долу.

Иновативен софтуер, отговарящ на най-добрите световни практики

Архитектурата на микроуслугите и възможностите за автоматизирано тестване на грешки са две решения, които допринасят значително за успешно преминатия стрес тест на платформата.

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …

Микросървисната софтуерна архитектура осигурява както бързина и сигурност, така и бързо адаптиране на ресурсите. Това означава, че системата може да поеме точно толкова натоварване, колкото изисква спецификата на бизнеса.

Този ефект е подсилен от решението за облачен хостинг, при което сървърите се адаптират еластично към състоянието на трафика. Или иначе казано – онлайн магазинът ще използва точно толкова ресурси, колкото са му необходими – без да ангажира нищо излишно и без да има бъгове и забавяния поради липса на капацитет.

Не на последно място, вградените тестове за грешки в кода на платформата улавят и съобщават за бъгове в реално време. Така проблемите могат да бъдат разрешени преди да ескалират до изживяването на потребителите, а бизнесът може да разчита на стабилна видимост и растящи реализации.

Технологиите и услугите от ново поколение, които наблюдаваме в работния процес на NEXT BASKET, са солидна предпоставка за висококачествени услуги с високо ниво на организация.

Дали компанията ще успее да се наложи като алтернатива за модерен електронен бизнес от нулата – следим с интерес и предстои да разберем с официалното ѝ навлизане на европейския пазар по-късно тази година.