+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

110-57 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

NEXT BASKET вече предлага SaaS решение и допълнителни услуги за още по-ефективно управление на онлайн бизнес

© Текстът е предоставен от партньор на DEV.BG

Платформата NEXT BASKET представя своето ново SaaS решение, предназначено да революционизира начина, по който електронните търговци управляват своите онлайн бизнеси. NEXT BASKET съчетава високи технологии и богата експертиза за успешна онлайн търговия, осигурявайки на своите клиенти не само удобство, но и ефикасност при създаването и управлението на онлайн магазини.

В ядрото на NEXT BASKET е Software as a Service (SaaS) моделът, който позволява лесната миграция на съществуващи онлайн магазини или изграждането на нови от нулата.

Всичко това се предлага срещу фиксирана месечна такса, като онлайн магазинът може да бъде напълно функциониращ в рамките на 72 работни часа.

Допълнителни услуги

Платформата предлага цялостен набор от услуги, включително стратегическо планиране, дигитален маркетинг и техническа поддръжка. За партньорите на NEXT BASKET се предоставят експертни услуги в областта на онлайн търговията, като някои от тези услуги са платени, докато други се предлагат безплатно, в зависимост от избрания план за сътрудничество.

Сред основните предимства, които NEXT BASKET предлага, са липсата на скрити такси при онлайн плащания, персонализирана поддръжка чрез личен консултант, и професионални SEO решения, които гарантират значителен брой продажби без допълнителни разходи за реклама.

Платформата също така предлага вградена AI търсачка и чат бот, които улесняват комуникацията с клиентите и подобряват потребителското изживяване.

Сигурност и надеждност

Технологичните спецификации на платформата включват автоматично скалиране на сървърите по време на пикови периоди, което гарантира, че магазинът ще продължи да функционира дори и при голямо натоварване. Сертификацията от AMATAS пък доказва високата степен на сигурност и защита срещу хакерски атаки.

Освен това, NEXT BASKET предлага гъвкави условия за тестване на платформата, позволяващи на потенциалните клиенти да оценят функционалностите и дизайн опциите преди да вземат решение за покупка. Специалната оферта за безплатни месеци при годишен абонамент допълнително опростява преминаването към SaaS решението, като същевременно се предлага и 30-дневна гаранция за възстановяване на средствата, ако услугата не отговори на очакванията на клиента.

Платформата се предлага с три различни ценови плана, като всеки един от тях е адаптиран към различни нива на генериран оборот и брой включени функционалности. Пълните условия за използване и допълнителни детайли за бизнес модела могат да бъдат намерени на официалния сайт на NEXT BASKET.

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …

Explore more

Виж
Lambda обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Grafana обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Azure Data Lake обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Informatica обявите
Събрани на едно място
Right Arrow