+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

101+53 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

С NEXT BASKET онлайн магазините продават в 28 държави в Европа


*Текстът е предоставен от партньор на DEV.BG

Нидерландската платформа отключва потенциала на европейския пазар за електронна търговия.

След като пусна първия си демо онлайн магазин едва преди няколко седмици, NEXT BASKET продължава да изненадва пазара с все по-дълбоки детайли за възможностите си.

А една от най-впечатляващите сред тях е именно липсата на граници – пред бизнес плановете, пред амбициите, пред пазарите и пред продажбите.

В първата си работеща версия, платформата за изграждане на електронни магазини ще предлага осигурена доставка до 28 европейски държави. Как ще се случва това и какво ще означава за бизнеса – обобщаваме накратко в следващите редове.

28 пазара с един онлайн магазин от NEXT BASKET

За да доставяте в чужбина ще имате нужда от два основни елемента – локализиран електронен магазин и надежден логистичен партньор. NEXT BASKET осигурява превода и локализацията чрез вграден за целта софтуер, а доставката – чрез партньорства с най-надеждните международни куриерски компании.

Държавите, за които това ще бъде възможно едва след няколко месеца са:

България, Румъния, Гърция, Кипър, Сърбия, Македония, Унгария, Словения, Чехия, Словакия, Хърватия, Полша, Англия, Малта, Австрия, Франция, Италия, Испания, Португалия, Белгия, Люксембург, Швеция, Норвегия, Холандия, Дания, Литва, Естония и Латвия.

Същевременно микросървисната архитектура на платформата осигурява надеждната техническа инфраструктура, а екипът на NEXT BASKET – всички необходими експертни услуги за развитие на бизнес без служители.

Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …
Обслужване на клиенти и поръчки

След като имате техническите инструменти и логистичните мрежи, ще се наложи да помислите и за малките детайли. Разбира се, именно малките детайли създават крайния успех. Добрата новина е, че екипът зад платформата вече е помислил за всички тях вместо партньорите си.

За да могат бизнесите да развиват успешен търговски модел в международен мащаб, те ще могат да се възползват от редица услуги от стана на NEXT BASKET.

Това включва, но не се изчерпва до:

● Входящ и изходящ център за комуникация с клиенти на родния им език;
● Изпращане на имейл и маркетингови съобщения на различни езици;
● Потвърждение на поръчки и управление на върнати пратки;
● Локална SEO оптимизация на сайта според интересите на местните потребители;
● Всички видове правни и счетоводни консултации относно външната търговия;
● Автоматична синхронизация на продукти във всички езикови версии на сайта;
● Регистриране на търговска марка в ЕС и много други.

Всеки партньор на платформата ще може да избира между 112 платени и безплатни услуги. Те са насочени към целите на както на регионалната, така и на националната и интернационална стратегия за реализиране на продажби.

Като изключително лесен и модерен начин за разширяване обхвата на бизнеса към европейски пазар, платформата тип “всичко в едно” затваря цикъла между техническа архитектура, организационна структура и човешка експертиза.

За търговците остава единствено да изберат измежду предложените планове за партньорство и да започнат да растат по един изцяло нов начин – без риск и без граници.