+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

110-57 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

100% резултат в теста за скорост на Google? С NEXT BASKET е възможно!

*Текстът е предоставен от партньор на DEV.BG

Бързият и оптимизиран уебсайт е изключително важен за един успешен онлайн магазин.

Платформата за изграждане на онлайн магазини NEXT BASKET получи перфектния резултат от 100% на теста за скорост на зареждане на Google – Google PageSpeed Тest.

Един от първите сайтове, използващ новата иновативна платформа, sasaki-shop.com, беше тестван и неговите резултати показват интегрираните добри практики за оптимизация, с които NEXT BASKET разполага:

В днешно време онлайн пазаруването е съществен аспект от ежедневието ни. В резултат на това онлайн бизнесите и собствениците на онлайн магазини трябва да създават уебсайтове, които осигуряват безпроблемно и ефективно потребителско изживяване.

Един от съществените фактори за създаването на успешна онлайн магазин е неговата скорост на зареждане. Тестът за скорост на зареждане на Google е инструмент, който измерва скоростта на даден уебсайт и предоставя ценна информация относно възможни подобрения в неговата производителност.

Какво представлява Google PageSpeed Test

Google PageSpeed Test е инструмент, предназначен за измерване на скоростта на даден уебсайт. Този тест анализира различни фактори, които допринасят за скоростта на зареждане на уебсайта, включително времето за реакция на сървъра, оптимизацията на изображенията и други уеб ресурси.

Инструментът генерира доклад, в който се посочват ресурсите, които се нуждаят от подобрение, и се предлагат начини за тяхното оптимизиране.

Времето за зареждане на онлайн магазина не трябва да бъде подценявано. Скоростта, с която се зарежда даден уебсайт, е един от най-критичните фактори, които влияят на потребителското изживяване.

Уебсайт, който се зарежда твърде дълго, може окаже негативно влияние върху потребителите и от там да влоши класирането в търсачките. Това от своя страна може да генерира загуби за бизнеса, изразяващи се в намалени конверсии и по-малко клиенти.

Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …
Резултати от тестването

Докладът, генериран от теста за скорост на зареждане на Google за първия онлайн магазин, изграден на платформата NEXT BASKET – sasaki-shop.com, предоставя ценни сведения за цялостната оптимизация както на уебсайта, така и на платформата.

Перфектният резултат на NEXT BASKET е доказателство за интегрираните кеширащи технологии и възможността на платформата да предоставя безпроблемно и ефективно потребителско изживяване.

Подобреното време за зареждане, използването на интегрирани модерни технологии за кеширане и правилното дистрибутиране на ресурси, с което платформата за онлайн магазини NEXT BASKET разполага, я превръща във все по-обещаваща алтернатива за онлайн предприемачите.

Инвестирайки в скорост и производителност на онлайн магазина си, бизнесите могат да увеличат онлайн присъствието си, да привлекат повече клиенти и в крайна сметка да увеличат приходите си.

Това ще е възможно едва след няколко месеца, когато е официалният старт на платформата за България. Дотогава формата за запитвания на сайта на NEXT BASKET остава отворена и всеки бизнес може да получи персонализирана оферта за изграждане на бърз и качествен онлайн магазин за дни.