+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

92-9 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

ERP и fulfillment софтуер улесняват бизнеса в NEXT BASKET

*Текстът е предоставен от партньор на DEV.BG.

Иновативната платформа за онлайн магазини е първата в света, която ще интегрира готов софтуер за управление на бизнес ресурси и обработване на пратки.

Действието в съвременната онлайн търговия се развива на фона на отворени граници, нови технологии, автоматизации и персонализации. И в тези условия, печеливши обикновено излизат не най-големите, а най-умните и най-адаптивните сред предприемачите.

Ето защо, сега е точният момент да поговорим за иновативни софтуерни решения в търговията, а новата онлайн платформа NEXT BASKET ни дава перфектния повод за това.

Първото в света решение 3 в 1 за онлайн магазин с вградена ERP система и складов софтуер се очаква през 2023 година, а днес ние споделяме повече за предимствата, заложени в този тип вътрешна архитектура.

ERP или система за автоматизирано планиране на ресурси

ERP (Enterprise Resource Planning) представлява високотехнологична система за мониторинг, управление на продукти и за изготвяне на различни видове отчети. Тази система съдържа в себе си информация за всички продукти заедно с техните наличности, цени, движения и продажби. В резултат, бизнесът получава цялостен поглед върху процесите и резултатите си и може както да управлява настоящите си задачи, така и да планира насоката на бъдещите си усилия.

Скорошно проучване сред собственици на бизнес, интегрирали собствени ERP решения, съобщава следните резултати:

● След внедряването на ERP 49% от компаниите заявяват, че са подобрили всичките си бизнес процеси.
● Други 46% от анкетираните съобщават за подобряване на ключови бизнес процеси.
● Само 5% не са регистрирали по-добри резултати в нито един аспект.

В NEXT BASKET бизнесът е освободен от отговорността да планира тази трансформация самостоятелно. А причината е, че тя идва като готово решение, което се предлага за всички партньори.

Днес те питаме…

Как разбра за Job Board-а на DEV.BG?
Loading ... Loading …

Сигурна, гъвкава, съвременна и ефективна, готовата ERP система в платформата може да се адаптира към нуждите и размера на бизнеса, като предложи оптималното съотношение между цена на услугата и ползи за ползвателя.

Складиране и софтуер за fulfillment на пратки

Преди всичко, NEXT BASKET предлага на своите партньори самото складово пространство, необходимо за съхранение на стоката. Във варианта за 360-градусово бизнес обслужване, от търговеца се иска единствено да предостави продуктите за складиране, след което да започне да събира печалбата от тях. Междувременно, екипът на платформата се заема с изработката на модерен уеб сайт, маркетинг дейностите, продажбите и обработката на пратки към 28 държави в Европа.

Без значение дали партньорът използва собствен склад или складови услуги от NEXT BASKET, пространството се управлява чрез специализиран fulfillment софтуер. Този софтуер има за цел да съкрати времето за обработка на поръчки и да сведе възможността за човешка грешка до абсолютен минимум.

Fulfillment софтуерът се свързва с онлайн магазина и обработва всички постъпили поръчки. Той изчислява маршрути за доставка, фиксира местоположения на продуктите в различни зони на склада и дава ясни инструкции на служителите в склада, които могат да вършат работата си бързо и качествено.

Максимална ефективност с минимален опит

Всички гореописани автоматизации водят до един основен резултат, позициониращ NEXT BASKET като потенциален пазарен лидер в e-commerce индустрията. А именно – производители, търговци и предприемачи без никакъв предходен опит получават готово решение, с което да започнат да работят веднага.

Платформата свежда до минимум необходимите технически познания и умения за менажиране на бизнес процеси. Същевременно, готовите решения оптимизират резултатността и изцяло премахват метода проба-грешка, що се отнася до интелигентно управление на вътрешни процеси.

Заявките на NEXT BASKET са да стане предпочитан вариант за развитие както за стартъпи с органичен продуктов каталог, така и за установени брандове с множество продукти и огромни пазари. Дали и как тези заявки ще бъдат защитени в реалността – предстои да разберем. А дотогава оставаме с вас, за да ви държим информирани относно иновациите, променящи пейзажа в e-commerce нишата.