+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

71+18 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

NEXT BASKET идва с пет различни опции за използване

*Текстът е предоставен от партньор на DEV.BG

Платформата за онлайн магазини ще стартира с два принципни начина за използване, сегментирани в пет различни варианта за партньорство.

Платформата за онлайн магазини NEXT BASKET е във финалната фаза на разработката си, като през следващия месец се очаква първия работещ електронен магазин, а през първата половина на 2023 година – първата изцяло функционална версия на софтуера.

На фона на това динамично развитие, NEXT BASKET вече споделят детайли и за конкретните начини, по които платформата ще може да се използва от бъдещите бизнес партньори.

Два принципни начина за използване

Двата основни начина, по които бизнесът ще може да си партнира с NEXT BASKET са следните:

  • Собственикът на онлайн магазина управлява платформата и сайта си самостоятелно. В този вариант NEXT BASKET предоставя цялостното софтуерно решение за развитие на онлайн търговия, а партньорите се ангажират с всички дейности по управлението на дигиталните си стратегии и канали.

  • NEXT BASKET управлява онлайн магазина. В този начин на работа, дейностите по развитие на магазина и реализиране на продажби онлайн се делегират на екипа на платформата.

За двата принципни начина на използване на платформата ще се предлагат съответно различни типове ценообразуване – под формата на фиксирана месечна такса или под формата на процент от реализираните продажби онлайн.

Пет различни варианта за партньорство

В продължение на принципните начини на сътрудничество с платформата, NEXT BASKET разработват и пет различни варианта за партньорство. Те са както следва:

Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …
  • NB SELF – класическо SaaS решение, при което партньорът управлява магазина си самостоятелно и заплаща месечна такса за използване на софтуерните решения на платформата.

  • NB PRO – специализирано SaaS решение с фокус върху техническите изисквания за корпоративни онлайн магазини с голям брой продукти, тежък трафик и собствена ERP система.

  • NB 360 – решение за 360-градусово бизнес обслужване, при което NEXT BASKET управлява онлайн магазина, складира продуктите в собствен склад и реализира целия fulfillment на пратките за 28 европейски държави.

  • Managed by NB – вариант за управление на електронния магазин от страна на NEXT BASKET, при който партньорите продължават да складират продуктите в собствени складови бази.

  • NB LOCAL – специализирано решение за физически магазини, при което NEXT BASKET управлява онлайн магазина и използва собствена ERP система за адаптиране на физическия магазин като склад за издаване на поръчки през интернет.

Детайли за всеки един от вариантите за партньорство можете да откриете в корпоративния сайт на NEXT BASKET. Там е достъпна също така цялата информация за включени интеграции, функционалности и услуги, заедно с подробности за ценообразуването при всеки вариант.

Екипът ни продължава да следи новини около развитието на NEXT BASKET и да споделя с вас всички актуални събития около един от най-обещаващите стартъпи на европейската e-commerce сцена.