+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

105+22 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

МенторМейт се присъединява към каузата на “Подкрепи.бг”

*Текстът е предоставен от MentorMate

МенторМейт предостави на сдружение “Подкрепи.бг” трима свои софтуерни инженери, които се включиха в работата по онлайн дарителската платформа на организацията.

Повече от две десетилетия МенторМейт помага на глобални организации да създават продукти и услуги, които правят света едно по-добро място. Стремежът да участва в осъществяването на значими софтуерни проекти насочи вниманието на МенторМейт към мисията на “Подкрепи.бг”. Доброволческата организация цели да създаде устойчива и прозрачна платформа за дарения, без да удържа процент комисионна от кампаниите, минаващи през нея. Тя обединява IT специалисти, юристи, маркетолози, дизайнери, медици, финансисти, социални предприемачи и др.

“За МенторМейт винаги е било важно да прилагаме експертизата си в стойностни проекти. В сдружение “Подкрепи.бг” видяхме съмишленици със страхотната идея да създадат платформа, помагаща на хора в нужда напълно безвъзмездно. Тяхната мисия се припокрива с нашата философия и решението да станем техни партньори, дойде съвсем естествено,” споделя Николай Любчев, Director of Marketing & Talent Acquisition в МенторМейт.

Прилагайки експертизата си в React, Node.js, Vue.js и други frameworks, тримата софтуерни специалисти от МенторМейт работят по изграждането на дарителската платформа на пълен работен ден. Компанията планира също да осъществява бъдещи инициативи в посока корпоративна социална отговорност (CSR) в партньорство с “Подкрепи.бг”.

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …

“МенторМейт активно провежда вътрешни благотворителни и дарителски кампании,
с които подкрепяме множество дарителски организации в страната. Смея да твърдя,
че екипът ни е изключително социално отговорен, и това партньорство ще ни даде
възможността да надградим благотворителните си инициативи,” допълва Любчев.
Научете повече за “Подкрепи.бг” и как може да се включите в тяхната мисия на уеб
страницата им https://podkrepi.bg/.