+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

98-47 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

MentorMate кани софтуерната общност на летни партита в офисите си

*Текстът е предоставен от MentorMate.

MentorMate отваря вратите на българските си офиси (София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе), за да приветства софтуерната общност на традиционните за компанията Grill & Chill networking партита.

Тази година поредицата от събития носи името MentorMate Grill & Chill и кани представителите на софтуерната индустрия с интерес към Java, .NET, iOS, Android, React, React Native, Node.js, Vue.js, Python, QA, BA, Cloud, Data, Design да обменят опит и да се забавляват заедно

MentorMate Grill & Chill партитата са чудесна възможност да разберете повече за компанията, проектите и технологиите. За гостите си MentorMate са подготвили студени крафт бири, вкусна храна, добра музика и томбола със страхотни награди.

Първото за 2022 г. Grill & Chill се състоя в Пловдив на 16 юни, а записванията за предстоящите партита в София (29 юни), Варна (12 юли), Велико Търново (21 юли) и Русе (27 юли) вече са отворени.

Днес те питаме…

Как разбра за Job Board-а на DEV.BG?
Loading ... Loading …
За Mentormate:

Mentormate е една от най-големите компании за разработка на софтуер в България, с офиси в Минеаполис, Гьотеборг, София, Пловдив, Велико Търново, Варна, Русе и специалисти, които работят дистанционно от различни точки на света. Компанията предлага кариерни възможности в различни софтуерни направления – от разработка и тестване, до дизайн и архитектура на разнообразни enterprise решения, правещи живота на милиони хора по цял свят по-добър. Всички свободни позиции в компанията са отворени за дистанционен, офис или хибриден модел на работа.

Компанията е ориентирана към хората със своите възможности за професионално развитие, гъвкав модел на работа и култура, базирана на автентичност, взаимопомощ и уважение. Научете повече на mentormate.com.