+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

109+1 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

МенторМейт открива нови възможности за кариерно развитие на опитни Manual QA специалисти

*Текстът е предоставен от МенторМейт

QA екипът на МенторМейт стартира инициатива за развитие на професионалните умения на специалисти в сферата на софтуерното тестване.

Компанията предлага нова кариерна възможност, наречена From Manual to Full-Stack QA Engineer, предоставяща индивидуален обучителен подход към QA специалисти, с поне 3 години опит в ръчното тестване на софтуер, които искат да надградят уменията си и да дадат нов тласък на своето кариерно развитие в МенторМейт.

Кандидатите, преминали успешно интервю процеса ще стартират първия си работен месец в МенторМейт с интензивно обучение, което ще им помогне да придобият ключови умения в тестването на уеб услуги, работа с Postman и Swagger, автоматизирано тестване с Java и Cucumber, както и мобилно тестване с Charles.

След приключване на обучителния период новите членове на QA екипа на МенторМейт ще се включат в работата по клиентски проекти в разнообразни сфери като здравеопазване, ветеринарна грижа, финанси и други, заемайки новата си роля на Full-Stack QA Engineer.

QA отделът на МенторМейт е съставен от близо 200 специалисти с повече от 16 години Quality Engineering опит. Компанията провежда специализирано обучение по автоматизирано тестване, успешно завършено от над 100 човека. Експертите в екипа водят множество семинари и обучителни програми, сред които MentorMate QA Academy, специализирано Accessibility Testing обучение за хора с увредено зрение, MentorMate DevCamp и други вътрешни инициативи и програми за професионално развитие в сферата на софтуерното тестване.

Богатото портфолиото от клиенти на МенторМейт дава възможност на QA експертите в компанията да осигуряват качеството на вълнуващи и разнообразни проекти. От приложение за ветеринарни клиники, подобряващо диагностичния и лечебен процес на домашни любимци, мобилни приложения за настолни игри като Star Wars X-Wing Squad Builder, до приложения за управление на клинични изследвания, откриване на подходящи донори, ограничаване и лечение на астматични пристъпи и много други.

Кандидатстването за From Manual to Full-Stack QA Engineer вече е отворено и компанията очаква мотивираните QA специалисти, готови да надградят уменията си и да се включат в работата по проекти, които правят света едно по-добро място, без бъгове.

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …

Кандидатствайте тук: https://bit.ly/3SG7G8U

За МенторМейт:

МенторМейт е една от най-големите компании за разработка на софтуер в България, с офиси в Минеаполис, Гьотеборг, София, Пловдив, Велико Търново, Варна, Русе и специалисти, които работят дистанционно от различни точки на света. Компанията предлага кариерни възможности в различни софтуерни направления – от разработка и тестване, до дизайн и архитектура на разнообразни ентърпрайз решения, правещи живота на милиони хора по цял свят по-добър. Всички свободни позиции в компанията са отворени за дистанционен или хибриден модел на работа. Компанията е ориентирана към хората със своите възможности за професионално развитие, гъвкав модел на работа и култура, базирана на автентичност, взаимопомощ и уважение. Научете повече на https://mentormate.com/bg/