+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

79+8 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

МенторМейт разширява висшия си мениджмънт

*Текстът е предоставен от MentorMate

МенторМейт разшири своя висш мениджърски екип и назначи Jay Miller на позиция President. Jamie Bolseth, който заемаше тази роля в компанията в продължение на 11 години, обяви своето пенсиониране.

“Изключително горд съм от работата, която свършихме за всички тези години, и за огромния растеж, който постигнахме заедно,” споделя Bolseth. “Работих много отблизо с Jay през последното десетилетие и съм напълно уверен, че той ще продължава да води МенторМейт по пътя нагоре.”

Miller се присъединява към компанията през 2013 г. като Creative Director. От 2016 г. е VP of Sales and Marketing и се грижи за разрастването ѝ, част от което е и 43% ръст на приходите през 2022 г. На новата му, комбинирана позиция – President and Chief Revenue Officer, негов фокус ще бъде отново развитието на организацията и глобалното ѝ разширяване, както и ръководенето на мениджърския екип.

“Новата ми функция е позиционирана между нашия визионер, Björn Stansvik, CEO and Founder, и останалата част от висшия ни мениджмънт,” казва Miller. “Ролята на Björn е да навигира компанията, а моя отговорност е да премахвам препятствията по пътя ни и да се погрижа всички в ръководния екип да действаме в синхрон към общата ни цел.”

Към висшия мениджмънт се присъединяват също Стефан Цанев като Chief Financial Officer, Josh Marquart като Chief Strategy Officer и Denny Royal като Chief Design Officer. През август 2022 г. позицията Chief Operating Officer зае Craig Knighton.

Тези промени в ръководния състав на МенторМейт се случват, след като компанията обяви своето разширение в Латинска Америка.

“С придобиването на парагвайската компания Software Natura и създаването на МенторМейт Парагвай вече имаме технологични центрове на три континента и колеги от повече от 35 държави,” коментира Stansvik. “Ще продължаваме да се разрастваме в глобален план и за нас е изключително важно заедно с това да разширяваме и мениджърския си екип, за да се адаптираме към този растеж и да достигнем целта си – да станем една от най-големите компании, предлагаща услуги за цялостна дигитална трансформация.”

Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …
За МенторМейт:

МенторМейт е глобална софтуерна компания, предлагаща услуги за цялостна дигитална трансформация. Базирайки дейността си на комплексен троен подход, МенторМейт съчетава успешна бизнес стратегия, вдъхновяващ дизайн и качествено софтуерно инженерство, за да създава модерни технологични решения. В глобален мащаб организацията има офиси в София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Минеаполис (САЩ), Гьотеборг (Швеция) и Асунсион (Парагвай), както и специалисти, работещи от всяка точка на света.

МенторМейт предлага кариерни възможности в различни софтуерни направления и работа по вълнуващи проекти, които правят живота на милиони хора по света по-добър. Тъй като философията и ценностите на компанията са ориентирани около хората, тя предоставя ясно дефинирани кариерни пътеки, разнообразни обучителни програми, гъвкав модел на работа и култура, която се основава на автентичност, взаимопомощ и уважение. Научете повече на mentormate.com/bg/