+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

114-28 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Kin + Carta стана част от Valtech

Сделката ще ускори растежа на Valtech и ще затвърди позицията ѝ като глобален лидер, предоставяйки устойчиви, ориентирани към потребителя дигитални решения.

Valtech, глобалният лидер в иновациите за изживяване, завърши придобиването на консултантската компания за дигитална трансформация Kin + Carta. Тази стратегическа инвестиция ще превърне Valtech в по-силен партньор на компаниите, които искат да отговорят на променящите се потребителски очаквания, да изградят силни технологични основи и да постигнат устойчив растеж.

Кели Манти, CEO на Kin + Carta и Оливие Падиу, CEO на Valtech

Визията на Valtech винаги е била да се превърне в най-влиятелната компания в иновации за изживявания в света. Придобиването на Kin + Carta е ключов момент за постигането на тази цел,каза Оливие Падиу, главен изпълнителен директор на Valtech. “Чрез включването на големия опит и значителен брой клиенти на Kin + Carta ние навлизаме в нова и вълнуваща ера. Това означава да помогнем на клиентите ни да поставят нови стандарти с интелигентни и персонализирани изживявания, задвижвани от данни и изкуствен интелект, които променят живота, развиват бизнеса и начина, по който хората възприемат света.

Като две компании, които поставят хората на първо място, беше естествено Valtech и Kin + Carta да обединят усилията си“, добавя Кели Манти, главен изпълнителен директор на Kin + Carta. „С ясно културно съответствие, допълващи се възможности и споделена визия за нашата индустрия, заедно ще бъдем много по-силни. Нашите клиенти и технологични партньори ще имат достъп до по-широка гама от услуги, а колегите ни – до още по-добри кариерни възможности.

Към днешна дата стратегията за разрастване на Valtech се фокусира върху силен органичен растеж, съчетан с придобиване на специализирани компании с допълващи силни страни. Това ѝ позволява да предостави мащаб в портфолиото си от услуги. Придобиването на Kin + Carta е ключов етап, тъй като транзакцията ще доближи Valtech до осигуряването на приходи от 1 млрд. щатски долара. Това е най-голямата инвестиция на Valtech в категорията Иновации на изживяванията и затвърждава нейната глобална лидерска позиция.

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …
По-добри заедно

Чрез обединяването на двете водещи компании, комбинираните усилия на Valtech и Kin + Carta ще им донесат редица предимства:

Глобален мащаб: Силното присъствие на Kin + Carta в САЩ и Обединеното кралство, заедно с нейните развойни центрове в Латинска Америка и Югоизточна Европа, допълнително ще затвърди позициите на Valtech на стратегически пазари. С придобиването, компанията ще присъедини 1900+ консултанти, инженери и специалисти по данни към своя глобален екип от 6000 души.

Нови бизнес вертикали: Valtech разширява своето портфолио в сектори като търговия, финанси, автомобилната индустрия и обществени услуги, както и достига до нови клиенти в селското стопанство и други вертикали.

End-to-end услуги: Valtech укрепва своята експертиза в областта на дигиталното инженерство, търговията и дизайна на изживявания с опита на Kin + Carta в облачните услуги, разработка на продукти, анализ на данни и изкуствен интелект.

Разширено портфолио: Заедно Valtech и Kin + Carta могат да осъществяват кръстосани продажби и съвместно да преследват по-мащабни стратегически проекти. Освен това Kin + Carta добавя Discover, Santander и други ентърпрайз клиенти към портфолиото на Valtech.

Предвид сериозния опит на Kin + Carta в облачните технологии, анализ на данни и изкуствен интелект, Valtech ще може да предостави още по-сериозно портфолио от услуги, които да разширят границите на възможното в индустрията.

Explore more

Виж
NoSQL обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Next.js обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Hibernate обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
TestNG обявите
Събрани на едно място
Right Arrow