+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

66-56 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Kin + Carta получи сертификат Great Place To Work за всичките си офиси в 8 държави

© Текстът е предоставен от Kin + Carta

През ноември 2023-та, Kin + Carta (познатa до скоро като Melon у нас), получи сертификат Great Place To Work® във всички държави, в които има офиси: България, Северна Македония, Косово, Великобритания, Полша, САЩ, Аржентина и Колумбия.

Постижението е част от дългосрочната инициатива за постигане на т.нар. Big, Heroic, Audacious Goals (BHAG ) на компанията, започната през 2020-ра. Една от целите на Kin + Carta е именно сертифицирането по стандарта Great Place To Work® Trust Model©, избран от тях заради ясно измеримите методология и KPIs. Единствено организации с резултат над 65%, получен след детайлна и задълбочена анкета сред всички служители и анализирана от външни експерти, получават това признание. А глобалният резултат на Kin + Carta надхвърля значителните 76%.

Трите години от 2020-ра до сертифицирането на Kin + Carta са турбулентни. От световни кризи, сътресения на глобалния пазар, до отваряне на нови офиси на компанията и големи придобивания – всичко това тества гъвкавостта и устойчивостта на всеки един екип в компанията. Въпреки това, Kin + Carta успяват да задържат фокуса си върху хората си и не спират да инвестират в развитието както на организацията, така и на културата си.

За това време приемат хибридния начин на работа и адаптират офисните си пространства и структура, за да вземат най-доброто от този модел, без да жертват най-важното – продуктивността и връзките помежду си. През цялото време има прозрачност и видимост за финансовото и бизнес развитие на компанията за всички хора. Създават се т.нар. аffinity групи по интереси, в които всеки може пряко да предлага и участва в различни инициативи за подобряването на процесите, средата и културата. А през 2023-та Kin + Carta печели и приза “Excellence in Employeе Experience” от престижните, независими международни награди Gartner.

Направените подобрения се оказват в правилна посока. Резултатите от анкетата сред всички хора в Kin + Carta, на базата на която се дава сертификат Great Place To Work®, потвърждават именно това:

● 88% от служителите заявяват, че се чувстват много добре приети при стартиране на работа;
● Над 90% от служителите на Kin + Carta смятат, че компанията се отнася към тях справедливo, независимо от тяхната възраст, пол, раса, социално положение или трайно затруднение;
● 76% от служителите на Kin + Carta казват, че компанията е страхотно място за работа.

За успеха на Kin + Carta, Кели Манти, Global CEO, казва:

“Постигаме това, което правим, благодарение на хората ни. Те ни дават възможност да бъдем високоефективната консултантска компания, на която някои от най-големите брандове в света поверяват своята дигиталната трансформация. Отново хората ни са тези, които ни помагат да изпълним нашата основна цел, а именно – да създадем свят, който работи по-добре за всички. Също заради тях успяваме да привлечем и задържим още страхотни колеги – разработчици, инженери, експерти по данни, консултанти, тестъри и много други специалисти, заради които Kin + Carta расте. Точно затова и знаем, че трябва да осигурим среда, в която хората ни могат да бъдат себе си, да участват в интересни проекти и, в крайна сметка, да се развиват и израстват в своя кариерен път.

Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …
Винаги сме се водили от това да изграждаме култура, в която нашите хора се чувстват оценени и чути. За нас, резултатите, планетата и хората ни са еднакво важни, но човешкият фактор в това уравнение е ключов. Знаехме, че се справяме добре като работодател, но това не беше достатъчно. Като компания, занимаваща се с дигитална трансформация, работата с данни е заложена в нашето ДНК и знаем, че не можем да разчитаме само на шестото си чувство. Искахме да измерим и проследим прогреса ни, да надградим над това, което вече правим и да бъдем сигурни, че наистина сме – и ще продължим да бъдем – страхотно място за работа.”

Kin + Carta продължават да растат и имат разнообразни отворени позиции в екипите си. Можете да разгледате профила им в DEV.BG и да видите отворените им позиции.

Explore more

Виж
Tableau обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Hadoop обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
PixiJS обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Nagios обявите
Събрани на едно място
Right Arrow