+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

113+54 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Остава по-малко от месец до 13-тото издание на ISTA Conference

*Текстът е предоставен от ISTA Conference

Програмата за една от най-големите конференции в България вече е ясна, а билетите са в продажба

Ясна е програмата за ISTA Conference – една от първите и най-големи технологични конференции в България, която на 12 октомври, четвъртък, ще събере IT професионалисти от страната и региона за своето 13-то издание. Събитието ще се състои в Sofia Tech Park, а билетите са в продажба в платформата на bilet.bg.

Конференцията ще бъде открита от Раду Георгеску, председател на Консултативния съвет на SeedBlink, който е един от keynote лекторите в програмата на ISTA. Той има богат опит в сферата на предприемачеството и развитието на компании за софтуер и електронна търговия.

За първа година част от ISTA Conference ще бъде и Дона Саркар, която е технологичен директор в Microsoft. Дона оглавява програмата на Microsoft за достъпни технологии и приобщаващ изкуствен интелект. В момента тя е посветена на създаването на AI (Artificial Intelligence) продукти, които да се използват от хиляди хора по света, както и да бъдат достъпни за хора с увреждания.

На 12 октомври в Sofia Tech Park ще можем да чуем и Джейсън Берес, старши вицепрезидент „Developer Tools” в Infragistics и автор на няколко книги за разработка на софтуер, покриващи теми като SQL Server, C#, Visual Basic, Rich Client и Web Development.

„Мисията и целта на ISTA е както да обедини IT общността в България и региона, така и да се фокусира върху последните тенденции в сферата на технологиите и иновациите. Затова тази година в програмата акцентираме върху темите за изкуствен интелект, сред които как AI ще промени индустрията на знанието и какво е приложението на тази технология в автоматизацията и софтуерното тестване. Разбира се, всеки технологичен специалист ще може да намери по нещо за себе си в програмата и да обмени знания и идеи със свои колеги от индустрията в зоната ни за изложители по време на събитието“, сподели Хари Григоров, старши програмен мениджър във VMware и част от организационния екип на ISTA.

Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …

Цялата програма на ISTA Conference можете да намерите на официалния уебсайт на събитието.

ISTA Conference се организира от 2011 година насам. През годините се утвърждава като едно от най-престижните събития в сферата на информационните технологии в България и региона. Традиционно конференцията събира между 500 и 800 професионалисти с интереси в областта на технологиите, софтуерното инженерство, софтуерното тестване и автоматизацията. Uncle Bob, Anil Khatri, Martin Hund и Julio De Elma са само малка част от утвърдените имена, взели участие като лектори в конференцията до момента.

Организаторите на ISTA Conference са пет от водещите технологични компании в България – Experian, Infragistics, Musala Soft, SAP и VMware. Партньори на ISTA Conference са XactWay, Superhosting.bg, AIBEST, BASSCOM и bait, а медийни партньори – DEV.BG.

Допълнителна информация за ISTA Conference можете да научите на официалния уебсайт на събитието: www.istacon.org, както и на страниците на ISTA във Faceboоk и LinkedIn. Записи от програмата на предходните издания са налични в Youtube канала на ISTA Conference.