+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

105+22 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Офисът на EGT Digital: Високи технологии, талант и вдъхновения на едно място

Всеки ден говорим и четем за технологии, но често забравяме, че коренът на думата (tékhnē) по начало е означавал „изкуство“. За древните гърци майсторството и производството са били неразривно свързани и затова нямат отделни думи за тях, а EGT Digital са един от красноречивите примери как през 21 век иновативните tech продукти вървят ръка за ръка с човешкото въображение и талант. Компанията е естествено продължение на над двадесетгодишния успех на Euro Games Technology и, макар и млада, само за няколко години се наложи на българския и международен iGaming пазар със своите in-house решения. Зад тях, разбира се, стои отбор от професионалисти, който от 2020 г. твори в RichHill бизнес център.

Комуникативна локация, модерна сграда, удобен транспорт

Малко след създаването си през 2019 г. екипът на EGT Digital се нанася до компанията-майка в бизнес центъра, като в момента обитава пет етажа, или цяло крило от 5 500 m². RichHill е една от най-високотехнологичните и „умни“ офис сгради в София. За служителите на EGT Digital това означава дългосрочен комфорт, защото работната среда позволява да се адаптира според нуждите им — бързо и без излишен стрес.

Бизнес центърът се намира в местността „Малинова долина“, южно от „Околовръстен път“ на „Панорама София“ №6. Името на улицата пасва като ръкавица на красивите гледки към Витоша, които внасят глътка свежест в натовареното всекидневие на екипа, както и на панорамата към София, която вдъхновява творческите процеси и допълва усещането за пространство на помещенията. Локацията е изключително удобна, тъй като позволява бърз достъп до центъра на града, на няколко минути път е последната станция на метро линия 1, а в момента се изграждат още две станции, едната от които ще бъде точно до офиса на EGT Digital.

Тъй като в компанията творят над 600 таланти — програмисти, художници, аниматори, дизайнери и много други, и всеки един от тях има лични предпочитания как да ходи на работа, те имат осигурени различни транспортни удобства като фирмено бусче от и до метростанция „Бизнес парк София“, абонаментна карта за цялата градска мрежа, както и паркинг зона със зарядни станции за е-автомобили, колела и тротинетки, а велосипедистите разполагат и със съблекални с бани.

Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …
В офиса като у дома

От самото си основаване EGT Digital предлага хибриден начин на работа (три дни в офиса и два вкъщи), затова и оформлението на пространствата осигурява комфортна, почти домашна атмосфера като допълнителен мотиватор служителите да прекарват повече време в офиса. Помещенията са отворени и светли, работните станции са ергономични и с възможност за настройване на височината за по-добър тонус, а шумоизолиращите прегради са гарант за спокойствие и концентрация.

По-големите екипи творят в просторни open space пространства, а по-малките могат да се уединят в самостоятелни помещения. На всеки етаж има между две и четири зали за срещи, както и място за отдих, кухненски бокс, библиотеки и, естествено, gaming corner, където служителите на EGT Digital редовно мерят сили на джаги и тенис на маса.

Щипка цвят и много творчество

Архитектурният език на RichHill се отразява и в интериора на общите части — таванът на фоайето, централната рецепция и мебелите за сядане са оформени с пана, наподобяващи футуристичните форми на сградата, а цветовите комбинации на всеки етаж продължават логиката на оранжево-синия код на фасадата. Интересен акцент са стените в преддверията, облицовани със специално стъкло, което е поле за изява на креативността на художниците в EGT Digital. По този начин компанията редовно персонализира пространството и го прави „свое“.

Тъй като интериорът осигурява гъвкава микро среда, компанията го трансформира с лекота и организира широк спектър от събития като обучения и презентации, wellness практики, курсове и лекции, тематични партита, специални поводи и събития, неангажиращи петъчни сбирки, състезания по шах, покер и др. Към фоайето е изградена голяма мултифункционална зала с подвижни преградни стени, които позволяват да се раздели на две по-малки зали или да се обедини с него за по-големи събития като например бляскавото официално откриване през 2020 г., а в самото фоайе миналата година компанията организира и първата изложба на своите артисти — над 40 лични истории, впечатления и емоции, представени визуално в микс от модерни и класически техники за рисуване.

Explore more

Виж
Playwright обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
TestNG обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Solaris обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
AUTOSAR обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Зелено и устойчиво

Това несъмнено са ключови фактори, които младите таланти очакват от всеки благонадежден работодател, затова те не липсват и в офиса на EGT Digital. На всеки от етажите има поне по две открити тераси с приканваща градинска мебел, естествено озеленяване и чудна гледка към Витоша — малък оазис за relax & recharge режим особено през лятото. Това усещане е пренесено във вътрешните пространства с помощта на естествена растителност, стени от жив мъх и изобилие от слънчева светлина, а пред централния вход на сградата има зелени острови, които също дават възможност за почивка, както и за организиране на фирмени партита. Който има нужда изцяло да се потопи в чистия въздух на планината, използва специално изградената градска инфраструктура за разходки в близост до сградата.

Както вече стана дума, тя е една от най-модерните в София, като енергийната ѝ ефективност е гарантирана от смарт Building Management System, чрез която се управлява консумацията на енергия от устройствата за климатизация и осветление, както и се контролира достъпът и видеонаблюдението. Именно в такава интелигентна среда работят служителите на EGT Digital, заобиколени от невидими, но високоефективни и икономични системи и технологии.

И за да затвори здравословния работен цикъл, EGT Digital не само осигурява месечна карта за спорт, но и редовно организира спортни инициативи и различни активности, свързани с физическото и психическо здраве на своите служители, като голяма част от тях се случват в просторния им офис. По-големите спортни запалянковци даже са сформирали свои отбори по бягане, тенис на маса и джага и не могат да се оплачат от липса на отличия от корпоративни турнири и големи събития — жив пример, че отборната игра продължава да изисква индивидуални усилия.