+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

79+8 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Dopamine, част от Evolution, ви кани да се включите в безплатен Scala Bootcamp

*Текстът е предоставен от Dopamine

Малко повече за Evolution

Ние сме световен B2B разработчик и доставчик на игри и услуги в онлайн казино индустрията, който ви предлага възможността да участвате в безплатната международна програма Bootcamp [Scala].
Всички с интерес към функционалното програмиране и Scala могат да изпратят своите заявления за участие до 18-ти февруари. Само за три месеца и половина, ще може да научите достатъчно, за да започнeте кариера като Scala инженери и най-добрите курсисти ще получат позиция в инженерния отдел на Evolution.

Малко повече за Scala

Scala e популярен програмен език, чрез който се създава висококачествен и лесен за поддръжка код. Това е успешен и печеливш език, използван широко в компании като Evolution, Linkedin, Twitter, Netflix, AirBnB, Epic Games и други.

Juris Krikis

Scala притежава чудесна система за писане и поддържа функционалната програмна парадигма, съвместим е с Java eкосистемите и има широк набор от библиотеки. Ако искате да пишете код с кеф – ще трябва да минете на Scala.

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …

“В Dopаmine & Evolution имаме над 100 Scala инженери, които формират задружна общност. Нашите водещи експерти ще споделят опит с всички участници в курса, ще ги научат на езика и библиотеките му. И за капак ще бъдат ментори през целия процес, като всичко ще се пробва на практика. Силно вярвам, че Scala прави разработчиците по-щастливи. Това е нашата пета итерация на курса и предишните бяха доста успешни с над 70% завършили и започнали работа при нас.” – Juris Krikis, Scala и JavaScript Department Lead.

Малко повече за Evolution Bootcamp [Scala]

Кандидатствайте до 18 февруари, завършете тестовете и започнете да учите Scala.
Kaто част от курса вие ще:

• Усвоите на практическо ниво функционалното програмиране в Scala, включително ще научите библиотеки като Cats, Akka и Akka Persistence;
• Научите да проектирате HTTP услуги и още;
• Създадете завършен курсов проект в Scala;
• Получите лична обратна връзка и индивидуална подкрепа от вашия ментор.

Този курс е подходящ както за разработчици с опит в други програмни езици, така и за талантливи начинаещи без опит в програмирането.

Курсът ще започне на 22 март и всичко, което ще ви трябва са компютър с интернет достъп, базови програмни умения и желание да учите.

Класовете ще са онлайн, два пъти в седмицата (вторник и четвъртък), от 18:00 до 20:00 CET. Презентациите, учебните материали и комуникацията ще е на английски език.

След завършване на курса, всеки курсист ще получи диплома, потвърждаваща успешното му приключване и удостоверяваща научаването на основите на Scala и функционалното програмиране. Това ще покаже, че нужното ниво на знания е достигнато за понататъшно развитие в IT индустрията.

Курсистите, показали най-добрите резултати, ще получат възможност да се присъединят към отбора на Dopаmine & Evolution. В екипа вече има над 40 човека, започнали след успешно завършване на курса.
Нямаме търпение да се запознаем със следващите!

Научете повече и кандидатствайте тук.