+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

70-34 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

DevReach се завръща в България този октомври

*Текстът е предоставен от Progress

Запази си датите 25-26 октомври 2023 г., защото DevReach, водещата конференцията за разработчици в Централна и Източна Европа, отново ще се проведе в София.

Със специално подбрано съдържание, отговарящо на постпандемичните нужди на разработчиците, 360-градусова проекция на сцената, забавления и възможности за нетуъркинг, DevReach е перфектното място да допълниш арсенала си от познания и умения, да намериш нови приятели и съмишленици и да събереш вдъхновение за нови проекти.

Събитието ще се проведе в Sofia Event Center. Регистрацията е отворена.

Програмата

В рамките на два дена участниците ще имат възможност да научат за най-новите тенденции и добри практики от света на разработката на приложения. Програмата включва 30 сесии на теми като .NET, JavaScript, изкуствен интелект, дизайн и други.

Откриващата сесия на DevReach ще бъде водена от Скот Хънтър, VP Director of Program Management for Azure, Microsoft, който ще разкаже за новостите в .NET 8, както и за потенциала на изкуствения интелект да преобрази облачните технологии. Другият специален гост на събитието е Ричард Кемпбъл, водещ на .NET Rocks и RunAs Radio. Той ще закрие първия ден на конференцията, споделяйки своите прогнози за развитието на софтуерното инженерство в следващите 10 години и влиянието на актуалните тенденции в работата на софтуерните инженери.

Лекторите

В България специално за DevReach ще пристигнат 25 световно признати лектори от компании като Cisco, Microsoft, Progress, VMware и др. Сред тях са:

Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …
 • Лейла Портър, Developer Advocate, VMware
 • Дейвид Ортино, главен продуктов мениджър, Microsoft
 • Джералд Верслайс, старши софтуерен инженер, Microsoft
 • Дженифър Уадела, директор Angular Development, Bitovi
 • Джош Голдбърг, Open Source разработчик
 • Йосеф Арбив, R&D групов лидер, Cisco
 • Питър Вогел, главен системен архитект, PH&V Information Services
 • Гифт Егуену, Developer Advocate, Cloudflare
 • Алиса Найкъл, старши Developer Advocate, Progress
 • Катрин Грейсън Нанц, Developer Advocate, Progress
 • Сам Басу, главен Developer Advocate, Progress
 • Ед Шарбено, главен Developer Advocate, Progress

Както всеки път, лекторите ще бъдат на разположение за неформални разговори с участниците по време на цялата конференция.

DevReach Livestream Студио

По време на втория ден на конференцията Джеф Фриц, главен програмен мениджър в Microsoft, ще се включи на живо от спецално студио, където ще пише код в реално време и ще провежда ексклузивни интервюта с лекторите. Посетителите на DevReach ще имат възможност да се присъединят като публика в студиото или да слушат онлайн в канала на Progress във видео стрийминг платформата Twitch.

„DevReach е силно и въздействащо събитие с най-добрите преподаватели, лектори и презентатори от цял свят, представящи актуални за разработчиците теми, и снабдяващо ги със знанието, от което се нуждаят, за да работят с най-новите технологии и инструменти“, каза Джеръми Лайкнес, главен продуктов мениджър, Microsoft. „Това е конференция, която събира на едно място лидери на мнение и представители на IT общността и им дава възможност да обменят контакти и знания.”

За повече информация за DevReach и регистрация посетете www.telerik.com/devreach.