+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

112-40 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Delasport отвори вратите си за PHP разработчици за втори път

*Текстът е предоставен от Delasport

Второто издание на PHP Open Doors се проведе в софийския офис на водещия iGaming разработчик Delasport на 16 май. Компанията отново приветства PHP професионалисти и любители, като в течение на вечерта ги запозна с приложенията на програмния език в своите софтуерни решения.

Освен на презентация и игра с въпроси, гостите се насладиха и на специални напитки с тематични имена. На свое разположение имаха бармани, които създаваха желаните от всеки комбинации, усъвършенствайки ги с професионални щрихи.

Забавната, но и полезна вечер, започна още в 19 ч. на 14 етаж във Vertigo Tower и продължи 4 часа, изпълнени с разговори, игри и подаръци. За споделянето на знание се грижеха няколко от технологичните експерти на ръководни позиции в Delasport и членове на PHP екипа на компанията.

Събитието е второ от професионалната PHP поредица на софтуерния разработчик, като от компанията са силно ангажирани и с друга подобна инициатива – Java Beer, провеждаща се ежемесечно в София или Пловдив.

„PHP е важен за нас език, защото участва в разработката на платформата на Delasport на няколко равнища“, споделя Елена Ночева – специалист по подбор на персонал в компанията и основен организатор на събитието. „Радваме се, че имаме възможност да провеждаме и подкрепяме подобни срещи, защото сме силни поддръжници на създаването на общности. Вярваме в обмена на опит и мнения“, допълва тя.

Днес те питаме…

Как разбра за Job Board-а на DEV.BG?
Loading ... Loading …

Delasport е международна софтуерна компания, създадена през 2010 г., оперираща в iGaming индустрията. Тя предоставя цялостни решения и услуги за оператори на платформи за спортни залагания и онлайн казина от всякакъв калибър.

Екипът се развива с постоянно темпо и увеличава размерите си ежегодно. Към днешна дата в компанията работят повече от 400 служители, локализирани в офиси в България, Малта, Косово и Украйна.

Организацията е експерт в спорта и управлението на риска, печелейки репутация на първокласен доставчик на софтуер за спортни залагания и онлайн казино. Експертите на Delasport имат дългогодишен опит в iGaming развлекателната ниша, технологиите и бизнес операциите.