+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

77+43 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Delasport с нов офис в София и ускорен глобален растеж

Текстът е предоставен от Delasport

Един от световните лидери в разработката на iGaming софтуер – Delasport – премести софийския си офис по-рано този месец, преминавайки към значително по-голямо пространство заради ускорения си растеж, както на местно, така и на глобално равнище.

Новата локация е в подножието на Витоша – на самия бул. „Черни връх“. Delasport заема цял етаж от модерната сграда Office X, където комфортно да се помещава нарастващият брой професионалисти, присъединяващи се към компанията. Цял етаж означава и спираща дъха 360-градусова панорама на околността, включително към Витоша в целия й внушителен размер.

Преместването е логична стъпка за международната компания заради годишния й ръст от 120%, вследствие на който в нея вече работят стотици експерти в областта на iGaming по целия свят, повечето – базирани в София.

Високотехнологичното креативно пространство е специално избрано заради размера си и многото удобства. То се намира и в непосредствена близост до най-големия мол в България – Парадайз център, което осигурява редица допълнителни удобства.

Работа в екип

От тази седмица екипите на Delasport в София могат да се отдадат на колаборация в 6-те конферентни зали и 3-те зони за съвместна работа или да провеждат индивидуални срещи в обособените и уединени пространства, подобни на телефонни кабинки.

Две просторни кухни и кът за кафе са разположени в новия офис, което предоставя много възможности за продуктивна дискусия по време на обяд или кафе пауза.

Както може да се очаква, модерният офис е оборудван със зона за PlayStation, маса за билярд, две зашеметяващи тераси и няколко места за разпускане. „Вярваме, че един от най-добрите начини за насърчаване на креативност и екипна работа е чрез игра, така че това е един от централните елементи в новия дом на компанията ни„, казва главният изпълнителен директор на Delasport Oren Cohen Shwartz.

Днес те питаме…

Как разбра за Job Board-а на DEV.BG?
Loading ... Loading …
Произведение на изкуството

Със своите 7 високотехнологични асансьора, свръхбърза интернет връзка, климатична система от последно поколение с 3D сензори, контролиращи въздушния поток, и вентилация, осигуряваща свеж въздух от 12 000 м³/ч за всеки етаж, Office X се счита за една от най-модерните сгради в България.

Щастливи сме, че намерихме място, което е в състояние да поеме бързия ни растеж и разполага с всички удобства, от които можем да се нуждаем като световен лидер в разработването на софтуер за iGaming“, добавя главният изпълнителен директор на Delasport. „Това, което ни предстои, са още страхотни и иновативни продукти, които ще бъдат пуснати от това невероятно място, и нямаме търпение да споделим повече резултати.

Explore more

Виж
Hadoop обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
PyTorch обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Databricks обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Airflow обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
За Delasport

Delasport е водещ доставчик на софтуер за iGaming, опериращ на регулирани пазари, който предоставя модерно цялостно решение за спортни залагания, онлайн казино и управление на акаунти. Платформата им се фокусира върху преживяването на играчите чрез персонализация, уникални начини за залагане, богат набор от инструменти за ангажираност и най-актуалните технологични иновации.

От основаването си през 2010 г. Delasport е спечелила множество международни награди за своите продукти и се е доказала като стабилен и непрестанно растящ бизнес.

Понастоящем Delasport разполага със стотици експерти в различни области на информационните технологии, изнесените услуги и бизнес страната на iGaming с няколко офиса: в България (София и Пловдив), Украйна и Малта.