+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

77+43 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Coherent Solutions организира безплатен курс за QA специалисти

Coherent Solutions, американска компания за консултантски услуги и разработване на софтуерни продукти, организира първото си за България обучение за QA специалисти (QA School). В курса може да се запише всеки, който иска да се развие в сферата на IT и да придобие познания и практически умения в софтуерното тестване.

QA School започва на 2 ноември, като занятията ще се проведжат изцяло онлайн 2 пъти в седмицата в рамките на месец и половина.
Тъй като обучението ще се състои изцяло на английски език, едно от изискванията за кандидатите е да владеят добро ниво на езика. Също така, е необходимо да имат основни познания за мрежовите протоколи, бисквитки и кеш и базово разбиране на HTML, CSS и JavaScript.

По време на курса, опитните лектори на Coherent Solutions ще наблегнат на общите принципи за тестване на софтуер, различни видове и подходи на тестване и как да се използват на практика, анализиране и тестване на изискванията, разработване на тестови артефакти включващи тестови случаи, контролни списъци, доклади за грешки. В програмата на курса са заложени и 7 практически задачи, като в края на обучението всеки ще премине през финален тест. Най-хубавото е, че обучаващите се с най-високо постигнати резултати по време на курса, след успешно преминато интервю, ще получат предложение за работа на пълен работен ден в Coherent Solutions.

Всеки, който иска да се включи в безплатния QA School, може да кандидатства като попълни регистрационната форма. След изтичане на крайния срок за записване 20 октомври, всеки регистрирал се, ще премине през технически онлайн тест за оценка на входно ниво.

Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …