+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

97+22 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Cognyte – пресечната точка на технологиите и разследващия анализ

*Текстът е предоставен от Cognyte

Cognyte e водеща технологична компания в сферата на разследващия анализ, както и глобален лидер в разработката на аналитичен софтуер. Нейна цел и мисия са да подпомага правителства и компании да направят света едно по-безопасно място. Cognyte е известна със своя иновативен подход за решаване на проблеми, като разполага с най-новите технологии и техники за постигане на изключителни резултати. Компанията има репутация на страхотно място за работа, предлагащо на своите служители подкрепяща и приобщаваща работна среда, всеобхватни предимства и възможности за кариерно израстване.

Днес ще ви представим Марио Василев, Back-End Java Developer, Cognyte България.

Той ще ни пренесе в неговото ежедневие и работната среда, както и какви спорeд него са възможностите за професионално израстване и развитие в компанията.

Разкажете ни за себе си, защо решихте да станете част от екипа на Cognyte?

Всъщност винаги съм се интересувал от пресечната точка на технологиите и сигурността, затова когато научих за възможностите за работа в Cognyte ми се стори като идеалната следваща стъпка за мен. Cognyte е уникална компания в областта на разследващия анализ и ако, както в моя случай, наистина се интересуваш от тази сфера, е истинска привилегия да бъдеш част точно от този иновативен екип. Създаваме смислен и приложим анализ на заплахите. Освен анализ също така предлагаме и ефективни решения. Нашите продукти помагат на клиентите ни да се справят с глобалните предизвикателства. В Cognyte ние оформяме бъдещето на уеб интелигентността – това е изключително вълнуващо и интересно! И съвсем не на последно място, работата в международна компания ми дава много възможности за кариерно израстване.

Опишете ни какво е да работиш в Cognyte? Какво я отличава от другите технологични компании?

Едно от нещата, които оценявам най-високо в работата си в Cognyte , е високото ниво на професионализъм сред моите колеги. Това наистина е екип мечта – заобиколен съм от талантливи и интелигентни хора. В тази среда имам възможността да научавам нещо ново всеки ден и така успявам да доразвивам професионалните си умения. Cognyte е компания, водена от любопитство. Тя насърчава своите служители да поемат рискове, да задават въпроси и да опитват нови неща. Това истински ни мотивира, кара мен и колегите ми да се развиваме и да не спираме да учим.

По какви проекти работите в Cognyte и какво намирате за най-вълнуващо в тях?

Както се подразбира, щом работя в Cognyte , значи съм зает с проекти, които целят откриване и предотвратяване на измами и заплахи за сигурността. Проектите и задачите са динамични и винаги се променят, което прави нещата интересни. Освен това е хубаво да работя с клиенти от различни индустрии и да се сблъсквам с техните и предизвикателства, и нужди. Това още повече обогатява моя опит и ме прави по-добър професионалист. Освен това е удоволствие да знам, че допринасям за глобалната сигурност, като правя света по-добро и по-безопасно място! Горд и удовлетворен съм от това да виждам как клиентите използват продуктите, за чието създаване съм допринесъл.

Какво според вас отличава Cognyte в областта на разследващите анализи?

Cognyte категорично държи водещата позиция в тази област. Но въпреки челното място, ние непрекъснато правим иновации, за да запазим мястото си сред най-добрите. Нашите софтуерни решения са несравними. Cognyte разполага с екип от експерти, които са посветени на постигането на най-добрите резултати за нашите клиенти. Всички служители са истински специалисти в своето направление и всеки един от нас е воден от жажда за знания и страст за откриване на нови и по-добри начини за правене на нещата. Вроденото любопитство и интерес към иновации на всички нас води до разработването на авангардни решения за различни индустрии, използвайки най-новите технологии и техники за постигане на изключителни резултати. Нашето любопитство ни прави различни и успешни!

Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …
Как възприемате и оценявате ефекта от Вашата дейност като разработчик в Cognyte?

Дейността на Cognyte определено оказва ефект в световен мащаб. Ние не просто разработваме софтуерен продукт. Нашите софтуерни решения помагат на организациите да останат защитени и да предотвратят измами. Смело мога да кажа, че работим с конкретна мисия – създаваме нещо смислено и важно за благополучието, безопасността и прогреса на обществото. Ние поддържаме света безопасен и сигурен. Вдъхновяващо е да знаеш, че нашата технология помага на света да се справи с глобалните предизвикателства!

Какъв съвет бихте дали на някой, който се интересува от работа в Cognyte или в областта на разследващия анализ?

Ако интересите са насочени към пресечната точка на технологията и сигурността, тогава работата в областта на разследващия анализ е чудесен избор. Тази сфера е постоянно развиваща се, така че винаги ще бъдете изправени пред предизвикателства и ще имате възможност да развивате уменията си. И, разбира се, да, Cognyte е най-добрият избор като лидер в сферата на разследващия анализ в световен мащаб.

Защо да изберем Cognyte като работодател? Можете ли да ни кажете повече за работната среда в компанията?

Cognyte е наистина страхотно място за работа! Компанията е известна е със своята подкрепяща и приобщаваща работна среда. Тя предлага всеобхватни предимства, дава възможност за баланс между професионален и личен живот, обстановката сред колегите е особено хармонична и приятелска. Вярвам, че Cognyte е идеалното място за всеки, който е любопитен, иновативен и иска да се променя и надгражда себе си. Cognyte като работодател се фокусира върху редица фактори, влияещи на благосъстоянието на служителите, с което поставя висок стандарт относно това какво означава предпочитано място за работа.

Споменахте всеобхватни ползи и високи стандарти за благополучие, можете ли да подчертаете някои от предимствата, които намирате за най-специални и са най-важни за вас като служител?

Наистина са твърде много, за да изброявам всички. Това, което най-много ценя, е възможността за гъвкава организация на работата. Cognyte позволява на служителите да имат гъвкави работни графици и опции за работа от вкъщи, което според мен помага за подобряване на баланса между професионалния и личния живот. Ценя много тази гъвкавост, защото това ми позволява да управлявам по-добре личните си и професионални ангажименти. Освен това компанията ни предлага т.нар. „програма за благосъстояние на служителите“, която ни дава достъп до фитнес програми, ресурси за психично здраве и инструменти за управление на стреса, които могат да ни помогнат да поддържаме здравословен баланс между работа и личен живот. Ключовата дума за мен е баланс и успявам да я намеря в Cognyte!