+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

115+60 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Cognyte България с две отличия от наградите „Компания на годината“ 

Шломи Уайзел, мениджър на R&D центъра на Cognyte България, на церемонията на наградите „Компания на годината“ 2024

Текстът е предоставен от Cognyte България

Cognyte България беше отличена с две награди на престижната церемония „Компания на годината“. През 2024 г. R&D центърът на компанията в България навършва 10 години. Тези две отличия навръх годишнината на Cognyte на българския пазар са доказателство за постиженията ѝ у нас.

„Изключително щастливи сме да бъдем отличени и да получим признание за значителния ни принос в областта на изкуствения интелект и иновациите, които са двигател за успеха на Cognyte“, коментираха от компанията.

Изключителност в изкуствения интелект и иновациите 

От Cognyte се гордеят с отличията, които отбелязват постиженията им в технологията на изкуствения интелект и иновативните решения. От позицията на световен лидер в разработването на софтуер за разследващ анализ постоянно развиват технологии, които предоставят на правителства и други организации практическа разузнавателна информация за по-безопасен свят.

„Нашият софтуер помага на клиентите да ускорят и подобрят ефективността на своите разследвания. Позволява им да идентифицират, неутрализират и да се справят със заплахи за националната сигурност, както и да предотвратят  различни форми на престъпни и терористични дейности“, допълват още от Cognyte. 

Ангажимент към изкуствения интелект и иновациите 

От компанията разбират значението на изкуствения интелект и предизвикателствата, които носи със себе си.  Затова го интегрират в своите решения, както беше демонстрирано и на миналогодишния Хакатон на Cognyte. Основна тема в него беше „Изкуственият интелект и  ТИ“, а целта – да насърчава оригинални идеи в сферата на изкуствения интелект, като се фокусира върху включването на най-добрите идеи като част от продукта.

Програмата Innovation Quest допълнително подчертава ангажираността на компанията към насърчаването на иновациите. Програмата събира на едно място иновативни идеи чрез т. нар. „Иновационен Хъб“. Това е платформа, която насърчава служителите  да представят свои идеи, а те от своя страна се оценяват от специално създаден „Комитет по иновациите“.

Всяка година само за 6 седмици се генерират повече от 70 идеи. Победителите се избират въз основа на потенциалната им стойност и нивото на иновация във връзка с възможните решения. Най-добрите идеи се превръщат в проекти на ежегодния Хакатон на Cognyte, като миналогодишният печеливш проект вече е реализиран продукт, който е готов и се предлага на клиентите. 

Днес те питаме…

Как разбра за Job Board-а на DEV.BG?
Loading ... Loading …

Постиженията в Decision Intelligence решенията 

В портфолиото от продукти на Cognyte се откроява Decision Intelligence платформата NEXYTE. Технологиите стават все по-сложни, данните растат експоненциално, с което вземането на решения и воденето на разследвания става все по-трудно.

Компанията отговаря на нуждата на клиентите да разбират тези данни, да ги организират и систематизират, с което да достигат до практически приложими прозрения за по-ефективно вземане на решения. Именно така могат да провеждат своите разследвания бързо и качествено. „Нашата платформа демократизира силата на науката за данни и машинното обучение, давайки възможност както на технически, така и на нетехнически потребители да откриват прозрения, които преди това са били невидими и недостъпни“, уточняват от Cognyte. 

Платформата дава възможност на анализаторите бързо да провеждат разследвания, да оценяват рискове, смекчават заплахи и оптимизират ресурси в множество дисциплини и случаи на употреба, като всичко това помага светът ни да бъде по-безопасно място.

Explore more

Виж
Azure Data Factory обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
MaterialUI обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
TestNG обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
Виж
Memcached обявите
Събрани на едно място
Right Arrow
 

Ангажимент към социалната отговорност 

Правенето на добро е в основата на Cognyte. Дългосрочният им ангажимент за социална отговорност свързва бизнеса с подкрепата на неправителствени организации. Компанията участва в разнообразни благотворителни и екологични инициативи в България. От тази година Cognyte е член на Хартата на многообразието в България чрез програмата Even.Better, която основно се фокусира върху половото разнообразие.  

Двойното признание на Cognyte България в наградите „Компания на годината“ за изкуствен интелект и иновации подчертава безспорното лидерство на компанията в технологичния сектор. „Ангажиментът ни към изкуствения интелект, иновациите и социалната отговорност ни отличава като компания, посветена на създаването на положително въздействие, както в нашата индустрия, така и в по-широката общност“, завършват от компанията.