+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

108-42 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Ново ниво в гейминга: Amusnet със световна премиера на своя собствена линия игрални машини за наземни казина

*Текстът е предоставен от Amusnet

Amusnet е българска компания, специализирана в създаването на софтуерни продукти и гейминг решения от ново поколение. С иновативни стратегии, фокусирани върху нуждите на своите международни клиенти, компанията се е превърнала в надежден бизнес партньор в iGaming индустрията. В основата на успеха на компанията стои екип от повече от 700 мотивирани специалисти в различни направления, благодарение на които Amusnet постоянно разширява спектъра от предлагани продукти и услуги.

Близо година след последното ни интервю се срещаме отново с Борислав Маринов, Директор дивизия Land-based в Amusnet. Срещата ни е и само дни преди най-голямото изложение за индустрията в Лондон, на което Amusnet ще направи световна премиера на своя собствена линия игрални машини.

Здравей Боби, как се промени Land-based дивизията на Amusnet през последната година?

Здравейте, за последната година нашата дивизия претърпя голямо развитие, удвоявайки екипа си и добавяйки още локации за производство и сервизна дейност. Към нас се присъединиха колеги с опит в индустрията, както и такива със силни знания от други сфери, което ни помага да се учим взаимно един от друг. Много добър ефект се получи, когато част от Research & Development екипа започнаха да посещават новооткрития ни завод. В него те могат да реализират разработките на физическите компоненти на машините, както и да помогнат с настройването на софтуера за тях впоследствие. В съседство до тях – реално през една стена, се случва серийното производство.

Разнообразието е голямо: екипът ни може да работи както от комфорта на нашия офис, така и в завода, където може да наблюдава целия процес до самото опаковане и изпращане на готовата продукция. В офиса ни има специално обособен шоурум с модели на нашите слот кабинети. Това позволява на всеки един служител или гост на компанията да се докосне до финално завършения продукт и да го тества на живо.

Разбрахме, че скоро предстои изложението ICE в Лондон. Какво повече може да ни разкажеш за събитието? Какви са вашите очаквания за представянето на Amusnet?

Ако трябва да съм откровен – всички много се вълнуваме. По време на ICE ще се състои световната премиера на нашите първи слот машини, предназначени за наземните казина и игрални зали. Това е доста сериозен проект, по който работи екип от над 100 колеги. За Amusnet това беше едно ново предизвикателство, с което съм на мнение, че се справихме много добре, благодарение на усилията и отдадеността на всички.

Изложението ICE e изключително по своя мащаб: то събира лидерите в гейминг индустрията от цял свят като посещаемостта е над 40 000 души. В началото на февруари на нашия впечатляващ щанд с кинетична инсталация и площ от 650 квадратни метра ще имаме възможността да представим TYPE S серията с първите 33 броя машини и техните конфигурации. Това са high-end премиум слот кабинети, изработени с внимание към всеки детайл и съобразно най-високите технологични стандарти в индустрията. На големите 4К екрани оживяват нашите слот игри, които се отличават с високо ниво на анимация, завладяващи визуални и звукови ефекти и разбира се вълнуващи бонуси.

Едно от основните ни преимущества е, че заедно със специалистите с дългогодишен опит в игралната индустрия в екипа ни, има и такива от различни отрасли като аутомотив, индустриален дизайн, други технологични и творчески сектори. Когато имаме подобно преплитане на идеи и знания, всеки елемент се изпипва максимално и крайният резултат е отличен.

В Лондон посетителите ще могат да се насладят и на едни истински арт творения. Очаквайте скоро да ви покажем и снимки от там, а до тогава може да се насладите на атмосферата от миналата година!

Какво може да ни споделиш за сърцето на вашите машини – “Amuser Plus”?
Днес те питаме…

Каква е основната причина да си търсиш нова работа?
Loading ... Loading …

Нашата вътрешно разработена платформа, наречена “Amuser Plus”, всъщност се явява двигателят на всяка една машина. Тя е разработена от нашите висококвалифицирани хардуерни и софтуерни инженери, като са взети предвид всички най-добри практики по отношение на технологиите за игри и са използвани всички модерни функции в индустрията. Въведохме най-високите стандарти за сигурност за криптиране. Софтуерното решение дава гъвкавост, отзивчивост и висока съвместимост. Поддържа най-новия счетоводен протокол, разработен на С++ и повечето от използваните системи за управление на казино и джакпотни системи.

В допълнение, бих искал да споделя, че за всеки разработен, сертифициран и доставен продукт на Amusnet, предоставяме възможност за непрекъсната свързаност и мониторинг чрез нашата специално разработена Back Office система. Тази функционалност значително улеснява нашите клиенти-оператори при взимането на стратегически решения и осигурява бърз мониторинг на техните казина в реално време. Наш екип от специалисти постоянно надгражда всеки предоставен продукт, като осигурява постоянна връзка с клиента и внедрява нови функционалности в последващите версии на софтуера. Планираме да фокусираме допълнително внимание върху анализа на данни, интерактивни графики и визуализации, като също така предвиждаме внедряване на автоматични нотификации за по-ефективно управление на процесите.

Какви са плановете за развитието на екипа?

Плановете ни за настоящата година включват разширяването на портфолиото от продукти и съответно наемането на допълнителни специалисти, които да ни помогнат с реализацията. Вече сме създали стратегия за навлизането в различни пазари, като приоритет е Азия. В момента подготвяме детайлно проучване за тенденциите на пазара и новите технологии в сектора. В плановете ни е да открием офис там, който ще има предимно търговски функции.

Като цяло след изложението в Лондон се захващаме със следващия ни продукт, който е по-приложим в страните от Северна и Централна Америка и който смятаме да представим на международното изложение в Лас Вегас през октомври тази година. Изложенията са много важна част от нашата бизнес комуникация – различни екипи присъстват на над 14 изложения в различни точки на света, за да обменяме опит и да сме в крак с последните тенденции в тази изключително динамично развиваща се индустрия.

С развитието на Land-based портфолиото на Amusnet ще имаме възможността да разпределим целите, за да могат нашите екипи да работя фокусирано върху заложените им проекти. Нашата крайна цел е да предоставим висококачествени игрални съоръжения за казината по целия свят.

Какво биха споделили колегите ти за работата в Amusnet?

Трайко Трайков – Software Engineering Manager

В нашия процес на разработка, атмосферата е просто наелектризираща! Екипът е микс от амбиция, мотивация и неизменна отдаденост. Всичко това е предпоставка работата да се превръща в кауза, която всеки приема със заразителен ентусиазъм! Този опит надминава всички мои предишни роли, изпълвайки ме с вълнение за продуктите, които предстои да доставим.

Ангел Жиров – Software Product Manager

Да бъдеш Software Product Manager е като да си главен режисьор в цифровия свят, където кодът е сценарият, а бъговете са неочаквани камео на актьорите. Това е работа, в която постоянно си в готовност с хумористичен репертоар, готов да се справиш с всякакви неочаквани „комедийни моменти“, като например когато потребителите изненадващо решат да използват софтуера по начин, за който ти дори не си предполагал, че е възможно.

Ако ти е интересно да разбереш какво ни мотивира да бъдем част от вълнуващото приключение Amusnet, надникни в нашия кариерен сайт.