+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

108-42 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Коледа в Amusnet: надникни в работилницата за чудеса

*Текстът е предоставен от Amusnet

Всяка година през декември в Amusnet цари специална атмосфера. Това е време, в което празнуваме успехите си и споделяме коледния дух като подкрепяме различни инициативи със социален характер, израз на нашата обществена отговорност като водеща IT компания. Време, в което желанието да даряваш е осъзнат избор, който вдъхновява цялата общност.

През 2023 постигнахме наистина много – отворихме нови офиси в Италия, Испания, Гърция и Нидерландия, екипът ни се увеличи с 450 човека и към декември броят на работещите в компанията достигна 700+. Разширихме бизнес партньорствата си до 1600 казино оператори, а гейминг изложенията, в които Amusnet взе участие, бяха в над 20 точки по цял свят. Постиженията ни бяха отличени с 9 награди от локални и международни конкурси в индустрията, които доказват лидерската позиция на Amusnet в глобален мащаб.
(виж всички наши награди за 2023 г. на www.amusnet.com)

В началото на месеца в офиса ни в София се проведе ежегодния Благотворителен Коледен базар, който и тази година предизвика голям интерес. Желаещите да се включат приготвиха сладки и солени изкушения, които бяха предоставени за продажба на всички колеги. За един ден успяхме да съберем над 3 300 лв, като сумата беше разпределена в подкрепа на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ и Фондация „Предай нататък“. Социалната отговорност е част от дългосрочната политика на Amusnet и сме горди, че чрез подобни инициативи предоставяме на нашите служители възможности да изразяват своята ангажираност към различни каузи. Освен благотворителните базари, през 2023-а година компанията изпълни проекти, свързани с подкрепа на образованието, интеграцията на хора със специални потребности и опазването на околната среда.

Придружени от посланието “Creating memories around the world. That’s my muse.” над 700 луксозни куфара в ярки цветове пристигнаха до всички служители в компанията. Традицията за коледни подаръци – изненада до последния момент, е още един израз на специалното отношение, което Amusnet има към всеки служител. Подчинени на концепцията на музата, тази година подаръците обещават ярки моменти и вълнуващи приключения с всяко пътуване.

Днес те питаме…

Как разбра за Job Board-а на DEV.BG?
Loading ... Loading …

На 15-ти декември се проведе и коледното All-Star Christmas Party на Amusnet, в което специално участие взеха известни български водещи и изпълнители. Над 700 служители на компанията изпълниха предпочитаното място за събития, Pirotska 5 Event Center. Програмата беше открита от Иво Георгиев, CEO на Amusnet, който благодари на всички колеги за усърдната работа през годината. Последва и специално награждаване на колегите, които, избрани чрез вътрешно гласуване, в най-голяма степен въплъщават ценностите на компанията: We Care. We Evolve. We Lead. We are Accountable.

Мария Силвестър помогна за доброто настроение като водещ на звездното събитие, а изпълненията на Краси Радков, Орлин Павлов, Мария Илиева, Графа и DJ Cass ни оставиха без думи. За празничната атмосфера допринесоха и селекцията от ексклузивни коктейли, както и кулинарните изкушения, приготвени на живо от Васил Кацаров, познат от участието си в Hell’s Kitchen.

Докато изпращаме една изключителна година, истински се радваме, че успяхме да споделим с вас част от емоцията и духа на Amusnet. Очакваме с нетърпение да създадем още незабравими моменти през идващата 2024-а година. С пожелание за много здраве, късмет, успехи и едно споделено приключение, което започва на https://careers-amusnet.com/