+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

111+1 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Новият кариерен сайт на Amusnet: мястото, където твоята муза те води към успешна кариера

*Текстът е предоставен от Amusnet

През ноември водещата IT компания Amusnet представи официално новия си кариерен уебсайт: https://careers-amusnet.com/. Позната като лидер сред международните гейминг доставчици, компанията е номинирана за Работодател на годината за 2023 на престижните SBC Awards и EGR Nordics Awards, и се нарежда сред топ 100 на най-големите български IT работодатели (изследване на DEV.BG Job Board, февруари 2023). В последните години компанията закономерно налага стандартите в гейминг индустрията и новата ѝ кариерна платформа е израз на отдадеността на Amusnet към иновациите, развитието на таланти и създаването на динамична и приобщаваща работна среда в глобален мащаб.

Новият кариерен портал на Amusnet съчетава креативен подход и фокус върху личността, като “музата” е в основата на творческата концепция. “Музата” (“the muse”) представлява същността на бранда и вдъхновява всеки да опознае способностите си и да развие своите таланти. Тази иновативна концепция е свързана с откриването на призвание в съответствие с творческия потенциал на хората, работещи в завладяващия свят на гейминг индустрията.

Първото впечатление от новата кариерна уеб платформа на Amusnet е, че е модерна и изключително user friendly. Елегантният дизайн отразява визионерския дух на компанията, осигурявайки изключително интуитивно изживяване. Работата с платформата е лесна, което позволява на потенциалните кандидати да изследват с няколко клика различните възможности за кариерно развитие. Функцията за филтриране в search полето дава бърза възможност на кандидатите да стеснят и насочат търсенето си, избирайки от 50 професионални направления и 7 локации: към днешна дата Amusnet развива своята дейност чрез физически офиси в България (където е централата на компанията), Малта, Грузия, Италия, Испания, Гърция, Румъния и Нидерландия.

Днес те питаме…

Как разбра за Job Board-а на DEV.BG?
Loading ... Loading …

Освен с разнообразието от отворени позиции, сайтът задържа вниманието с това, че дава поглед върху отличителната корпоративна култура на Amusnet. Историите на Стефи, Венци, Йо, Стеф и Хрис, ясната мисия и ценности на компанията, мненията на колеги, снимките от разнообразни събития показват реално какво е да си част от семейството на Amusnet. Акцентът върху споделените цели, социалната отговорност и приобщаващата работна среда утвърждават общност, в която хората се развиват успешно както в професионален, така и в личен план. Amusnet се свързва не само със създаването на успешни гейминг продукти – името на компанията се асоциира с глобална общност от над 700 професионалисти, в която трайните приятелства са част от кариерния път.

Новият кариерен сайт на Amusnet е модерен портал към нови професионални възможности и израз на ценностите, културата и специалното отношение към развиването на потенциала на всеки служител. Проектът затвърждава имиджа на Amusnet като топ работодател, който помага на хората да поемат или продължат своето кариерно развитие в гейминг индустрията, разкривайки свят на технологии, иновации и постоянен растеж.