+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

113+54 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Грижата за хората и околната среда е част от наша мисия

*Текстът е предоставен от Amusnet

Amusnet е водещ доставчик на гейминг софтуер с богато портфолио от над 260 иновативни игри, разпространявани в цял свят. Част от дългосрочната ни политика е да подкрепяме инициативи, които подпомогнат нашата общност и опазването на околната среда. В компанията работят над 700 експерти в различни области, които припознават идеята, че благосъстоянието на нашето общество се основава на колективни усилия и чувство за споделена отговорност.

Нашите социални инициативи са фокусирани върху подкрепата на най-уязвимите групи на нашата общност и върху справянето с предизвикателствата, пред които е изправена нашата планета. Горди сме, че си партнираме с организации, които работят, за да направят промяна, и предоставяме на нашите служители възможности за участие в различни инициативи, израз на нашата обща ангажираност.

Октомври беляза няколко инициативи, които се радваме, че успяхме да подкрепим. По традиция се включихме в 13-тото издание на инициативата “Капачки за Бъдеще”, като успяхме да съберем и предадем над 60 килограма пластмасови капачки. Към нашите усилия се присъединиха и служителите в Garitage Park, които донесоха своите капачки в позициониран от нас специален контейнер пред сгардите на бизнес комплекса. Убедени сме, че съвсем скоро кампанията ще събере нужните средства за закупуването и оборудването на шестата неонатална линейка, която да помага на новородените деца в България.

За втори път тази година проведохме кампания за кръводаряване в партньорство с Националния център по трансфузионна хематология. Общо 60 колеги се включиха, демонстрирайки отговорно отношение към спасяването на човешкия живот и съпричастност към проблема с недостига на кръв, който засяга цялото общество.

В средата на октомври положихме началото на едно приятелство с “Бандата на 1500-те”, организирайки нашата първа благотворителна разходка в общинския приют в Сеславци, в който се отглеждат над 150 бездомни кучета. Над 25 Amusnet доброволци и техните семейства се включиха, като по време на събитието имаха възможност да ги разходят и да прекарат време заедно. Грижата и разходките за кученцата са от ключово значение за тяхната правилна социализация и спомага за бъдещото им осиновяване. В България официалният брой на бездомните кучета е малко над 35 000. От всеки един от нас зависи да дадем гласност и да подкрепим подобен тип организации, които се грижат за бездомните животни и възпитават качества като доброта, грижа и отговорност към безпомощните.

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …

Месецът приключваме по най-сладкия възможен начин, продължавайки партньорството ни с “Истински мед” – организация, която доказва как иновациите и природата могат да работят в тясно сътрудничество. Програмата подпомага пчеларите в България да продават продуктите си на справедлива цена, като същевременно използва технологията на POLLENITY, с която в реално време посредством сензори следи всички важни параметри при отглеждането на пчелите. През изминалата година се присъединихме към инициативата, осиновявайки 3 кошера, а към момента сме осиновители на 6 кошера. В тях се отглеждат над 360 000 пчели, които имат ключова роля в опрашването на културите и осигуряване на по-чист въздух в страната. Нашите нови “колеги” ще ни се отблагодаряват всеки месец с 35 буркана вкусен 100% чист истински мед с гарантиран произход и качество.

Социалната отговорност и устойчивото развитие са част от дългосрочната политика на Amusnet. Подкрепяме проекти, свързани с образованието, интеграцията на хора със специални възможности и опазването на околната среда. Изразявайки своята подкрепа към хората в нужда, организираме благотворителни базари, чрез които събираме средства в името на различни локални проекти. Горди сме, че си партнираме с организации, които работят, за да направят промяна, и предоставяме на нашите служители възможности да изразяват своята ангажираност към различни каузи.

Ангажирани сме да допринесем за създаването на едно по-устойчиво бъдеще за всички. Защото вярваме, че добрият пример е това, което вдъхновява все повече компании да помагат на общността, в която живеем.