+
Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+
Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

85+43 =
+
Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Amadeus Sofia назначава Оливие Гитар за генерален директор и директор „Проекти изследователска и развойна дейност“

*Текстът е предоставен от Amadeus Sofia

С 25-годишен опит в Amadeus, той ще се фокусира върху по-нататъшното разрастване на екипа в България

Amadeus Sofia назначава Оливие Гитар за генерален директор от 1 август. Той поема ролята от Свежен Василев, който се пенсионира. В допълнение, от 1 юни Оливие отговаря за изследователската и развойната дейност на компанията в София в качеството си на директор „Проекти“ на Amadeus Sofia.

Една от целите му като директор „Проекти“ е разширяването на функционалностите на настоящите софтуерни решения, както и на вида на използваните технологии, за да може компанията да отговори на актуалните потребности и бъдещите тенденции в туристическата индустрия. В качеството си на генерален директор, Оливие ще отговаря за разрастването на Amadeus Sofia, както и за активното взаимодействие на екипа за изследователска и развойна дейност в София с останалите центрове на Amadeus по света.

„С подновяването на пътуванията на хората, увеличаваме нашите инвестиции в България. Търсим повече от 100 експерти с C++, Python, Java, PHP и Angular, както и QA професионалисти, които да се присъединят до средата на 2023 година. Те ще участват в разработването на стабилни и иновативни решения за управление на пътуванията, и ще съдействат за мигрирането на нашите решения в облачната инфраструктура. Имаме големи амбиции за Amadeus Sofia”, сподели Оливие за своето назначение.

Amadeus Sofia е един от ключовите центрове за изследователска и развойна дейност на Amadeus. В него работят близо 300 специалисти, които използват различни технологии и инструменти – C++, Python, PHP, Java, Oracle, MongoDB, JavaScript, PHP, Angular, HTML, CSS, .NET и др. Екипът в България е фокусиран както върху разработването на иновативни решения за бизнес клиенти, така и върху осигуряването на технологични решения за железопътните превозвачи. С подкрепата на екипа и активната им работа по специализирани проекти, насочени към обслужването на милиарди пътници, се оптимизира начинът, по който работят туристическите агенции по цял свят.

Днес те питаме…

Как предпочиташ да комуникираш с колегите си на работа?
Loading ... Loading …
За Amadeus

Пътуванията насърчават прогреса. Amadeus насърчава пътуванията. Те се осъществяват с помощта на софтуерните решения на Amadeus, разработени за туристически агенции, туроператори, авиолинии, летища, хотели, автомобилни и железопътни превозвачи.

Amadeus разработва своите технологии в партньорство с туристическата индустрия в продължение на повече от 30 години. Компанията вниква в дълбочина в представата на пътуващите за тяхното пътуване и предоставя най-комплексните, надеждни и критични системи необходими на клиентите. През 2019 г. Amadeus свързва над 1.9 милиарда души с местни компании, които предоставят туристически услуги в над 190 страни.

Amadeus е компания с глобален начин на мислене и локално присъствие там, където клиентите имат нужда от нея.

Мисията на Amadeus е да формира бъдещето на пътуванията. Стреми се да предложи по-модерни технологии, които да подобряват пътуванията на хората.

Amadeus е компания от листата на IBEX 35, регистрирана на испанската фондова борса под индекс AMS.MC. В последните десет години получава признание от Dow Jones Sustainability Index за своите проекти за устойчиво развитие.

Разберете повече за Amadeus на www.amadeus.com.