Image: https://teocreator.org/bg/

Благодарим на тези от вас, които решиха да подкрепят една кауза, в която ние повярвахме. Хората, които си закупиха билети за DEV.BG All in One 2020 още в началото, когато обявихме присъствена конференция с платен достъп, имаха възможността да си ги върнат или да ги дарят за Фондацията „ТЕО“ и DEV.BG в съотношение 50:50. Благодарение на вашето доверие и мисъл за бъдещето, 4000 лв. ще бъдат дарени към Теодосий Теодосиев и неговата фондация. А другите 4000 лв. ще бъдат разпределени за развитието на новите ни проекти в DEV.BG.

Фондацията „ТЕО“ е създадена, за да подпомага дейността на изявения учител по физика Теодосий Теодосиев – Тео, който бе наш лектор през изданието ни DEV.BG All in One 2019. Теодосий също е и собственик на фразата „Смъртоносно опасно е да си прост“, която ние пък заехме и бе така актуална за слоган на тазгодишната ни конференция. Благодарим на Тео за това! Вярваме, че фондацията е автентичен извор на знания и без съмнение „ражда“ велики умове.

Дарителите са хора и организации, които споделят нашата ценност – доверието. Доверие и вяра, че в България има можещи и силно мотивирани личности, които да продължат да превръщат страната ни в едно по-хубаво и устойчиво място за живот и развитие.

Дарители

155 дарителя, в лицето на 126 физически лица и следните организации:

Воникс Еоод
Софт Ту Ран ООД
НитроПак ООД
Фондация Телерик Академия
Телерик Академия ООД
Кампус Х OOД
БИКА СЪРВИСИС ООД
Докумастер България ЕООД
ПРИМА Адвайс ООД
PubGalaxy
Италик Дивелъпмънт ЕООД
Арго Венчърс Диджитъл ЕООД
Торо Групс ООД
Солитекс И.Б.С. ООД
Stemo Ltd.
Лаб08 ЕООД
Running Raccoon
Айтидо Технолоджис ООД
Bosch.io
SAP
Sparklet Solutions
Астеа Солушънс АД
„Адесо България“ ЕООД
Coursera
KPMG ITS OOD
ГРАСС ИТ Солюшънс ООД
Encharge
METASOFT
Agilistiq

Ако искате да подкрепите фондация „ТЕО“ можете да го сторите тук: https://teocreator.org/bg/

Share This