+

Вход

Въведи своя e-mail и парола за вход, ако вече имаш създаден профил в DEV.BG/Jobs

Забравена парола?
+

Създай своя профил в DEV.BG/Jobs

За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

61 - 59 =
+

Забравена парола

Въведи своя e-mail и ще ти изпратим твоята парола

Една от всички 520 обяви за Fullstack Development в София

Виж всички
You Plus We
Full Stack Web Developer ( Laravel + jQuery )
ApplyКандидатствай
Пловдив

Обявата е публикувана в следните минибордове

+
 • Plovdiv, Bulgaria
 • Съобщи за проблем с обявата

Съобщи за проблем с обявата

×

  Какво не е наред с обявата?*
  Моля опиши ни, къде е проблемът:
  За да потвърдите, че не сте робот, моля отговорете на въпроса, като попълните празното поле:

  Alessa е считан от мнозина за българския premium моден лидер – с над 2 милиона харесвания във Фейсбук, корица на Forbes и Elle – едно от най-престижните модни списания в света, над 70 човека персонал и над 70,000 щастливи клиентки, сред които някои от най-актуалните актриси, певици, модели в страната. Ако се интересуваш дори и малко от дамска мода – най-вероятно знаеш историята ни, но в случай, че си я пропуснал(а) – можеш да прочетеш за пътя, който изминахме през последните 8 години тук: https://alessa.bg/za-nas

  Как работи Alessa.bg и как можеш да ни помогнеш да я направим още по-добра?

  • Сайтът ни е изграден с добре познати технологии – Laravel PHP Framework и jQuery + SCSS, но също като дрехите, които създаваме, е всичко друго, но не и обикновен. Избирайки и поръчвайки дрехи, се докосваш само до върха на айсберга. Под повърхността на онлайн магазина ни стои информационна система, която се грижи за всеки един аспект от бизнеса ни.
  • Можеш ли да измислиш как всяка Алеса да види точно тези продукти, които ще й харесат най-много? Можеш ли да направиш така че щом някой позвъни на телефона ни, да виждаме какво си е поръчал последно? Можеш ли да направиш така, че сайтът ни да работи нормално, докато го разглеждат едновременно 2000 човека? А 50 000?
  • Ако и ти си като нас, то тези въпроси няма да те уплашат, а точно обратното – ще провокират интереса ти и ще те мотивират да намериш нови и нестандартни решения.
  • Като част от екипа ни ще имаш възможността да решаваш проблеми и да използваш технологии, с които малко от колегите ти са се сблъсквали. Изискването ни към теб е да имаш зад гърба си поне един по-сериозен проект, реализиран с Laravel.

  Къде и с кого ще работиш?

  Позицията позволява да работиш изцяло remote или от офиса на технологичния ни партньор You Plus We в град Пловдив. You Plus We е малка Web & Mobile Dev компания с големи възможности за развитие и трупане на нови знания и опит, която ни предоставя Remote Dev екип. От тяхна страна можеш да разчиташ на:

  • Гъвкаво работно време с възможност за remote / home office
  • Комфортен офис на централна локация с възможност за паркиране
  • Неформална работна атмосфера с минимум бюрокрация
  • Кафе, чай, вафли и snacks
  • Допълнително здравно осигуряване
  • Тиймбилдинг в чужбина веднъж годишно

  Ако позна себе си в горните редове…

  …ще се радваме да се запознаем с теб. Не търсим дипломи от престижни университети, а практически знания и умения. За нас е по-важно да пишеш качествен код, отколкото увлекателни мотивационни писма. Очакваме твоето CV или кратко представяне.

  Кандидатствай