Това е една статия за всички, които искат да споделят част от професионалния си опит в ИТ индустрията. В DEV.BG всеки месец организираме редица събития, част от нашите потребителски групи. Темите, които засягаме, са свързани с Java, .NET, JavaScript, Machine Learning, Blockchain, Internet of Things, Software Quality Assurance, Mobile Development, IT Project Management, IT Team Leads, IT Entrepreneurship и IT Sales.

Защо е важно да споделяме опита си?

Ние вярваме, че за да се развива ИТ индустрията в България трябва хората, разрешавали казуси през годините, да споделят натрупания си опит с общността.

Какво е нужно за да се включиш?

На първо място желанието за споделяне на знания. На второ място е важно темата, която се споделя да бъде на високо ниво, защото аудиторията, която посещава нашите събития е от ИТ професионалисти с 3-5 години опит за техническите групи и 7-10 години за нетехническите/професионалните групи. Също така е важно темите да бъдат приложими в реални ситуации насочени и да се демонстрират добри практики от опита.

Къде и кога организираме събитията си?

В София, в делничните дни, след работно време, в различни зали.

Какво получава всеки един гост-лектор?

Възможността да се изяви пред публика, както и да стане по-разпознаваем сред конкретна аудитория. Възможност да се запознае с други негови колеги и обсъди различни казуси с тях. Да бъде част хората, развиващи ИТ бранша в България. А ние ще съдействаме с организирането на цялото събитие, избирането на най-добрите дата, място и час на провеждане. Също така, ще съдействаме за това повече хора да разберат за самото събитие, като го разпространим по нашите канали. Не на последно място, по време на събитието винаги ще има представител на DEV.BG, които ще съдейства с посрещането на гостите, давайки възможност на всеки гост-лектор да се съсредоточи върху презентацията и представянето си.

Как да се включиш?

Като попълниш тази форма, след което ние ще се свържем с теб. Ако имаш въпроси може да пишеш на нашия колега Митко на mitko@dev.bg . Митко ще се свърже със всички предложили тема.

Ще се радваме да бъдеш един от следващите ни гост-лектори и заедно с нас да развиваме ИТ сферата в България.

Очакваме те!


Стани част от потребителските групи на DEV.BG. Виж всички потребителски групи и избери най-интересните за теб.

Визия: DEV.BG

Прочети още:
Какво означава една система да е „reactive“?
Technical Writer: истории от първо лице

 

Share This