„Смъртоносно опасно е да си прост“ е една от култoвите реплики от миналогодишното издание на DEV.BG All In One. Изрече я Теодосий Теодосиев, който ни провокира с разказ за постоянния стремеж към интелектуално израстване, самодисциплина и здраво бачкане. Основната теза на учителя e, че сме длъжни да използваме пълноценно натрупаното знание от предните поколения и на свой ред да го обогатим.

Избрахме думите на Теодосий за мото на DEV.BG All In One 2020, защото сега те са по-силни от всякога. Днес животът ни буквално зависи от умението ни като общество да използваме цялото натрупано до момента знание и да го надградим бързо. Впрягаме целия глобален интелектуален потенциал на учени, лекари, политици, предприемачи… на всеки един от нас, за да направим правилните стъпки за здравето и икономиката. Може би тези тежки времена са шансът на нашето поколение да обогати значително човешкия опит и познания.

Смъртоносно опасно е да не го направим!

DEV.BG All In One 2020

 

Следващите месеци ще са турбулентни и за IT индустрията. Точно затова е важно след няколко месеца да се съберем и да се преброим. Да си разкажем кой през какво е минал, да си вдъхнем кураж и най-важното – да начертаем пътя напред. Затова на 29.08.2020 ще проведем DEV.BG All In One 2020. Вероятно конференцията ще бъде първото голямо събитие в бранша от началото на пандемията. И вярваме, че ще стане катализатор за бъдещото ѝ развитие.

Митко Василев отново е подготвил силна програма с лектори, на които може да се доверите. В момента има много хипотези и несигурност какво следва за IT сферата. През август ще имаме яснота колко дълбока е заешката дупка. И тогава ще си поговорим за важните неща – за визията на индустрията, за наученето дотук, за нас, за лидерите, за екипите, за здравето ни.

Виж цялата програма на DEV.BG All in One 2020 и се регистрирай тук:

2020.dev.bg

Щипка лудост

 

Сигурно ви се струва лудост да обявяваш конференция в период, в който всеки ден се отменят събития и на никой не му е до това. Истината е, че DEV.BG All In One е лудо начинание от самото си начало. Тази година няма да е изключение.

Ще случим конференцията, защото е смъртоносно опасно да стоим пасивни, панирани или уплашени. Защото е време за действие!

Не сме сами

 

Благодарим на всички лектори, спонсори и партньори, които са заедно с нас в това начинание. Всички те, предпочетоха да НЕ заемат комфортната позиция „чакай да видим какво ще стане“, а заложиха на „от нас зависи“ и „да го играем този мач“.

Специални благодарности за подкрепата към:

SumUp, Lab08, Lidl Digital, SiteGroundDocumaster, Paysafe, Zuhlke, Rewe Digital, Axway, DevexpertsHyperScience, Milestone Systems, PubGalaxyOcado Technology, Ontotext, Chaos Group, Progress, Uber, M2M Services, FourthSoftserveAstea Solutions, FactSet, MentorMate

Знаем, че са трудни времена. И точно тогава изпъкват силните, устойчивите и мислещите два хода напред.

От вас зависи

 

Казвали сме го винаги – всички инициативи на DEV.BG са възможни заради подкрепата на IT общността. Големият успех на миналогодишното събитие постави летвата високо – 98.2% от попълнилите обратната ни връзка споделят, че ще посетят конференцията и през 2020. Свършихме много работа, за да оправдаем очакванията.

За тези, които отново ще застанат зад нас, сме подготвили специална изненада – ограничено количество билети ще са на специална цена от 59лв.. до края на месец април. Ако си закупите билет в следващите дни, не просто ще помогнете за финансовото обезпечаване на събитието, а по-важното – ще ни дадете сигнал, че сме на прав път.

От вас зависи.

Регистрирайте се тук: 2020.dev.bg

 

 

Автор: Светослав Димов, CEO DEV.BG
Share This