Кога
ноември 16, 2020 @ 7:30 pm – 8:40 pm
2020-11-16T19:30:00+02:00
2020-11-16T20:40:00+02:00

Това събитие ще се проведе онлайн. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп непосредствено преди започване на събитието!

Това събитие е част от потребителската група Software Quality Assurance.

ПРОГРАМА:
>>> Small talk;
>>> Tools make it easy to test;
>>> Azure service bus – test communication over it;
>>> Mock/Fake APIs;

>>> Q&A част.

ЗА ЛЕКТОРА: Петър Николов
>>> Петър е инженер по образование.
>>> От 8 години е в бранша като QA. В началото е започнал да тества ръчно, а в последните почти 4 години откакто е във Fourth – основно автоматично.
>>> Тествал е бизнес система за телекоми, игра и сега във Fourth се занимава с тестването на немалка система от микросървиси.
>>> Хобитата му са да готви и да прави походи в планината.

С ПОДКРЕПАТА НА: DataArt, Luxoft, Fourth
DataArt е международна консултантска компания в областта на технологиите, която проектира, разработва и поддържа уникални софтуерни решения, помагащи на клиентите да развиват своята дейност.
Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни IT решения в глобален мащаб, обслужващ много големи международни корпорации.
Fourth е водещият световен доставчик на облачни решения в сферата на хотелиерството и рестoрантьорството. Разбират от Cloud, Big Data и Mobile. Вече 15 години бележат ръст на клиентите, а за последните 6 години стойността на компанията се утрои.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Software Quality Assurance
Събитието е част от потребителската група за Quality Assurance. Всеки месец организираме събития на тема свързана с Quality Assurance. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG
Webinar – няколко часа преди началото ще бъде изпратен линк към платформата.
КОГА: 16.11.2020, 19:30 ч.

 

Очакваме ви!