Кога
октомври 12, 2020 @ 7:30 pm – 8:40 pm
2020-10-12T19:30:00+03:00
2020-10-12T20:40:00+03:00

Това събитие ще се проведе онлайн. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп непосредствено преди започване на събитието!

Това събитие е част от потребителската група Machine Learning.

ПРОГРАМА:
>>> Ще разгледаме разработването на система, даваща възможност за създаване на кратък обзор на видеоматериали. Той представлява видео файл, получен при наслагване на основните движещи се обекти на сцената. Това позволява съкращаване на дължината на файловете и оптимизиране на анализа и съхранението.
>>> Предложеното решение се базира на съвременни методи от областта на машинното самообучение чрез невронни мрежи за автоматичното разпознаване и локализиране на обекти в кадрите, тяхното сегментиране, проследяване и сливането им върху моделирания фон.
>>> За целта са използвани модели базирани на конволюционните невронни мрежи.

>>> Q&A част;

ЗА ЛЕКТОРА: Георги Костадинов
>>> Георги, Head of AI на Imagga, има повече от 10 години опит в изследването и разработката на алгоритми за машинно самообучение за целите на анализа на изображения и видео.
>>> Освен това се занимава с програмиране и разработване на софтуерни решения от близо 15 години.
>>> Георги е ключовият човек, отговорен за разработването на алгоритмите за изкуствен интелект в Imagga, както и за подобрението и специализацията им в най-различни практически случаи.
>>> Спечелил е множество първи места в национални и международни олимпиади и състезания по ИТ и софтуерно разработване.

С ПОДКРЕПАТА НА: HyperScienceFactset & Lab08
HyperScience помагат на бизнес и правителствени организации да обработват документи и да извличат ценна информация от тях по-интелигентно от всякога.
FactSet (NYSE:FDS | NASDAQ:FDS) delivers superior analytics, service, content, and technology to help more than 88,000 users see and seize opportunity sooner.
Lab08 e една от младите софтуерни компании в България, която разработва продукти в сфери като HR, User Testing, Social Media и др. Основана е от професионалисти с безценен опит в изграждането на big data системи с множество интеграции.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Machine Learning
Събитието е част от потребителската група за Machine Learning. Всеки месец организираме събития на тема свързана с Machine Learning. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG
Online събитие. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп малко преди събитието
КОГА: 12.10.2020 г., 19:30 ч.

Очакваме ви!