Това събитие ще се проведе онлайн. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп непосредствено преди започване на събитието!

Това събитие е част от потребителската група IT Project Management.

ПРОГРАМА:
На това събитие ще поговорим за това как практически можем да превърнем всеки екип във високоефективен и сплотен отбор, който е способен да преодолява всички предизвикателства. Ще разберем как една проста система за поставяне на цели, наречена OKR, може да се окаже ключов елемент за истинско професионално израстване и постигане на върхови резултати.
Теми:
>>> Какво са OKRs и как да ги приложим?
>>> Как да използваме OKRs в Agile работна среда?
>>> Практически примери и добри подходи

>>> Q&A част.

ЗА ЛЕКТОРА: Богой Богданов
>>> Богой е опитен Agile Coach, трейнър и презентатор с дългогодишен опит в областта на Agile Product Development;
>>> Той помага на хора и екипи да възприемат Agile Mindset, както и да достигнат по-високи нива на ефективност;
>>> Богой е част от ИТ индустрията повече от 9 години. В хода на своята кариера той е имал възможността да работи с множество Agile отбори в контекста на големи и малки организации;
>>> Съосновател е на “AgilePool”, като организира и провежда множество обучения, workshop-и и семинари, за практическо приложение на Agile и Lean принципи и ценности;
>>> Завършил е Софийски Университет “Св. Климент Охридски”, като получава магистърска степен по “Електронен бизнес и електронно управление” и бакалавърска степен по “Компютърни Науки”.

С ПОДКРЕПАТА НА: DataArt
DataArt е международна консултантска компания в областта на технологиите, която проектира, разработва и поддържа уникални софтуерни решения, помагащи на клиентите да развиват своята дейност. Ние си партнираме с клиентите, за да създадем иновативни решения, с които да допринесем за трайния им успех на пазара.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: IT Project Management
Събитието е част от потребителската група за IT Project Management. Всеки месец организираме събития на тема свързана с IT Project Management. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG
Webinar – няколко часа преди началото ще бъде изпратен линк към платформата.
КОГА: 01.06.2020 г. от 19:30ч.

Очакваме ви!