Кога
октомври 5, 2020 @ 7:30 pm – 8:40 pm
2020-10-05T19:30:00+03:00
2020-10-05T20:40:00+03:00

Това събитие ще се проведе онлайн. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп непосредствено преди започване на събитието!

Това събитие е част от потребителската група IT Project Management.

ПРОГРАМА:
>>> Мотивацията е един от ключовите елементи, които имат отношение към постигането на отлични резултати. За съжаление, конвенционалните методи за мотивация, като „морков или тояга“ не работят при дейности, които изискват креативно мислене. Какво помага, тогава?
>>> В тази лекция ще разгледаме кои са основните фактори, които влияят на мотивацията на хората.
>>> Ще видим как с малки стъпки може да подобрим мотивацията както на екипите, така и на самите нас.
>>> Ще разгледаме как ясните цели, автономността, добрите умения и др. влияят на мотивацията дори и при най-досадните задачи.

>>> Q&A част.

ЗА ЛЕКТОРА: Красимир Байлов
>>> Красимир има над 10 години опит в IT сферата като софтуерен инженер, архитект и ръководител на проекти.
>>> Участвал е в проектирането и разработването на множество проекти – от малки стартъп компании до огромни международни корпорации.
>>> В момента отговаря за управлението на множество проекти в Аксидиа, като това включва тясна работа, както с екипите, така и с крайните клиенти.
>>> Интересите му включват оптимизиране на процесите на работа и прилагането на ефективни техники за подобряване на екипната работа.

С ПОДКРЕПАТА НА: DataArt
DataArt е международна консултантска компания в областта на технологиите, която проектира, разработва и поддържа уникални софтуерни решения, помагащи на клиентите да развиват своята дейност. Ние си партнираме с клиентите, за да създадем иновативни решения, с които да допринесем за трайния им успех на пазара.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: IT Project Management
Събитието е част от потребителската група за IT Project Management. Всеки месец организираме събития на тема свързана с IT Project Management. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG
Webinar – няколко часа преди началото ще бъде изпратен линк към платформата.
КОГА: 05.10.2020 г. от 19:30ч.

Очакваме ви!