Кога
март 23, 2021 @ 7:30 pm – 8:40 pm
2021-03-23T19:30:00+02:00
2021-03-23T20:40:00+02:00

Това събитие ще се проведе онлайн. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп непосредствено преди започване на събитието!

Това събитие е част от потребителската група FMI Club.

ПРОГРАМА:
Програмирането е интересно, забавно и увлекателно. Но рано или късно си облича официалните дрехи и започва да се зове „разработка на софтуерни приложения“. Което не е непременно нещо лошо – просто е друг вид игра, с повече възможности, правила и нива за превземане.
>>> Какви са нивата и какво да очакваме на и от тях?
>>> Има ли разклонения по пътя и колко големи са всъщност?
>>> И трябва ли да се стремим да се изкатерим над всичко, или можем също така да открием мястото си някъде по пътя?

 >>> Q&A част.

ЗА ЛЕКТОРА: Пламен Стоев
>>> Пламен се занимава с програмиране от 18 години. Това е едно от любимите му занимания, а с времето професионалното програмиране също се нареди до тях.
>>> От школата по информатика в гимназията и писането на прости игрички на Паскал, през ФМИ, с познанията и средата, които са му дали, през full stack development с какво ли не, до това да се грижи за екип, за хората в него и продукта, по който работят – на всяка стъпка е откривал неща, които да го забавляват и да му дават нови погледи над програмирането.
>>> От 7 години работи в Хаос Софтуер, като част от екипа, който създаде и развива Chaos Cloud – лесно и елегантно решение за визуализация в Облака.
>>> В свободното си време е доста вероятно да бъде открит из планините, където може все пак да се откъсне от любимите си занимания.

С ПОДКРЕПАТА НА: Progress & Paysafe group & Chaos Group
Progress предлага технологии за създаване на потребителски интерфейси за всяко устройство, скалируем и сигурен back-end за пускане на съвременни приложения, решения за свързване на данни от всички източници, и платформа за прогнозни анализи, чрез която силата на машинното обучение стига до организациите.
Paysafe group е водещ глобален доставчик на цялостни платежни решения.
Chaos Group е лидер в технологиите, свързани с компютърна графика, които помагат на творци да създават фотореалистични изображения и анимации.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

*
*
*
*
*
*
*

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: FMI club 
Събитието е част от потребителската група за FMI club. Всеки месец организираме събития на тема свързана с FMI club. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG
Online събитие. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп малко преди събитието
КОГА:  23.03.2021 г. от 19:30ч.

Очакваме ви!