Кога
ноември 3, 2020 @ 7:30 pm – 8:40 pm
2020-11-03T19:30:00+02:00
2020-11-03T20:40:00+02:00

Това събитие ще се проведе онлайн. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп непосредствено преди започване на събитието!

Това събитие е част от потребителската група Internet of Things.

ПРОГРАМА:
>>> В презентацията, лекторите ще представят една от текущите разработки на Фесто в сферата на Индустрия 4.0, употребата на IoT и AI за изграждане на пълноценни кибер-физични производствени мощности.
>>> Ще се обсъди какво е Индустрия 4.0 и какви са предизвикателствата; какви технологии използват, за да се справитят с тях и на какво им предстои да станат свидетели в контекста на новата индустриална революция.

>>> Q&A част.

ЗА ЛЕКТОРИТЕ: Димитър Сипсев и Кристиян Дилов
Димитър Сипсев
>>> Димитър Сипсев се занимава с разработка и проектиране на софтуер през последните 15 години. Опитът му е основно базиран на Microsoft технологии, но в последните години все по-често се налага, или избира, да използва и не-Microsoft решения. Понастоящем е solution architect и технически ръководител на екип в технологичния център на Festo и работи по проектирането и изграждането на разпределена платформа, предоставяща различни видове услуги на Индустрия 4.0
Кристиян Дилов
>>> Кристиян Дилов е ръководител на софтуерния отдел на Фесто Технически Инженерен Център – София. Притежава над 18 години професионален опит в сферата на софтуерния развой; дефиниране и въвеждане на бизнес процеси; изграждане на успешни развойни екипи. Вярва, че софтуерът е компонентът, който ще получи силен фокус и ще разширява своето присъствие в производствената автоматизация идните години.

С ПОДКРЕПАТА НА: Zühlke & FESTO AG & HireHeroes
Zuhlke е глобална инженерна компания за бизнес иновации, създадена в Швейцария преди 50 години.
FESTO AG е част от немския концерн FESTO AG, световен лидер в производството на индустриална и процесна автомазиция. Текущо в България дружеството има производствена и развойна дейност, като е основен партньор на немския концерн в развитието и налагането на Индустрия 4.0.
HireHeroes – Ако си програмист с опит и търсиш работа, започни от HireHeroes.bg

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Internet of Things
Събитието е част от потребителската група за Internet of Things. Всеки месец организираме събития на тема свързана с Internet of Things. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG
Webinar – няколко часа преди началото ще бъде изпратен линк към платформата.
КОГА: 03.11.2020, 19:30 ч.

Очакваме ви!