Кога
септември 2, 2020 @ 7:30 pm – 8:40 pm
2020-09-02T19:30:00+03:00
2020-09-02T20:40:00+03:00

Това събитие ще се проведе онлайн. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп непосредствено преди започване на събитието!

Това събитие е част от потребителската група Internet of Things.

ПРОГРАМА:
>>> Приложение на GSM базираните устройства
>>> Видове GSM свързаност
>>> Предимства и недостатъци спрямо алтернативните комуникационни мрежи
>>> Транспортни и информационни протоколи
>>> Управление на пакетите данни
>>> Покритие и свързаност
>>> Оснивни рискове и предизвикателств – Видове антени, Управление на захранването, Доставчици на GSM свързаност

>>> Q&A част.

ЗА ЛЕКТОРЪТ: Димитър Босовски
>>> Предприемач и ентусиаст с IoT сферата. Основател на findy и HiGPS с 10 годишен опит в разработката и развитието на IoT базирани решения.
>>> Димитър разполага с инженерен опит както в разработката на хардуер, така и в управлението на данните, device management платформи и представянето им на потребителите.
>>> До момента е участвал в разработката на над 60 различни IoT решения базирани на GSM, LoRa WAN, WiFi, Bluetooth(r) Low Energy и RF. Приложението на продуктите е от индивидуално ползване за крайни клиенти до индустриални, транспортни и селскостопански системи за мониторинг и управление.
>>> Ролята му в IoT продукти обхваща всички дейности като проектиране, разработка и прототипиране, организация на доставките и производство на устройства в големи серии и последващо сервизиране и поддръжка на решенията.
>>> Освен инженерната и организационна работа на технологичния си бизнес, Димитър е предприемач, който участва в строителство на високо технологични еднофамилни къщи, изнесен open-space офис в планината, иновативен детски културно-развлекателен център и други дейности свързани работа, забавление, образование и отдих сред природата.

С ПОДКРЕПАТА НА: Zühlke & FESTO AG & HireHeroes
Zuhlke е глобална инженерна компания за бизнес иновации, създадена в Швейцария преди 50 години..
FESTO AG е част от немския концерн FESTO AG, световен лидер в производството на индустриална и процесна автомазиция. Текущо в България дружеството има производствена и развойна дейност, като е основен партньор на немския концерн в развитието и налагането на Индустрия 4.0.
HireHeroes – Ако си програмист с опит и търсиш работа, започни от HireHeroes.bg

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

 

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Internet of Things
Събитието е част от потребителската група за Internet of Things. Всеки месец организираме събития на тема свързана с Internet of Things. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG
Webinar – няколко часа преди началото ще бъде изпратен линк към платформата.
КОГА: 02.09.2020 от 19:30ч.

Очакваме ви!