Кога
март 10, 2021 @ 7:30 pm – 8:40 pm
2021-03-10T19:30:00+02:00
2021-03-10T20:40:00+02:00

Това събитие ще се проведе онлайн. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп непосредствено преди започване на събитието!

Това събитие е част от потребителската група DevOps.

ПРОГРАМА:
>>> Какво е GitOps;
>>> Защо имаме нужда от него;
>>> Ползи от този подход;
>>> Практически примери и демо;

>>> Q&A част.

ЗА ЛЕКТОРА: Радослав Мирчев
>>> Радо започва своята DevOps кариера преди около 10 години като поддържа офисната инфраструктура на една малка фирма.
>>> Всъщност се занимава любителски с Linux още от 2006 година.
>>> Работил е и познава добре идеята и структурата на публичните клауд компании след като вече е преминал през всички нива – от технически съпорт до системен и мрежов администратор, в CloudSigma.
>>> Поради естеството на позицията там е имал визможност да работи директно със хардуер в няколко дейта центъра по света, както и с някои от най-големите интернет доставчици в световен мащаб.
>>> От 2018 работи в SBTech (вече DraftKings) и се занимава изключително много с процесите на автоматизация на инфраструктурата.

С ПОДКРЕПАТА НА: VMware & SoftServe & DraftKings
VMware е глобален лидер в сферата на облачните инфраструктури и технологиите за бизнес мобилност, присъства в България от 11 години и е сред топ 3 стратегически развойни центрове за VMware в световен мащаб
SoftServe е международна IT компания, специализираща в разработването на софтуер и предоставянето на консултантски услуги.
В DraftKings обичаме да работим с талантливи хора, но повече от това търсим колеги с дух за екипна работа. Работата ни е динамична и сме щастливи да намираме креативни решения на някои от най-интересните проблеми в технологиите в момента. Ако това ви звучи добре, присъединете се към нас.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: DevOps
Събитието е част от потребителската група за DevOps. Всеки месец организираме събития на тема свързана с DevOps. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG
Online събитие. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп малко преди събитието
КОГА: 10.03.2021 г. от 19:30ч.

Очакваме ви!