Кога
юни 18, 2018 @ 7:30 pm – 8:40 pm
2018-06-18T19:30:00+03:00
2018-06-18T20:40:00+03:00
Къде
betahaus Sofia
ул. „Крум Попов“ 58

Това събитие е част от потребителската група Software Quality Assurance.

ПРОГРАМА:

През последните няколко години екипът ни, отговорен за vSphere Client, промени начина, по който разработваме и доставяме софтуер.
Трансформирани бяха ролята на инженерите в екипа и начина, по който работим, което рефлектира върху отговорността и уменията на QA инженерите и Dev. Появиха се нови роли.
Ще ви разкажа какво променихме в новия процес, как това ни помогна да имаме по-добро сработване между отделните роли и екипи.
Ще премина през трансформацията и как тя се случи – както екипно, така през инструментите, които изградихме и ползваме.
Ще загатна за нуждата от CI/CD и нашия пайплайн, без който не можем да рилийзваме често и да имаме ясна представа за качеството на клиента.
Тук QА екипа ни, опита на част от тези инженери ни даде летящ старт за един силен настоящ devOps екип който е ключово ядро в процеса ни.
Не без значение е и как това се отрази на хората и доведе до промяна в културата.
Темата, както се досещате, е интересна и обширна за инженери, тийм лидери, дава нова гледна точка за ролята ви и как може да израснете и да направите промяна в екипа и компанията си.
Заповядайте за една интересна сесия относно нашето пътешествие на vSphere Client екипа ни!

>>> Q&A част;
>>> Networking част;

ЗА ЛЕКТОРА: Милен Борчев

>> Милен Борчев е R&D мениджър в екипа на vSphere Client.
>>> Кариерният му път започва във VMware преди 12 години като QE инженер,  а после става част от екипа на VMware vCloud – първо като инженер, после като QE tech lead.
>>> Когато се присъединява към екипа, разработващ vSphere Client, спомага за подобряването му и преминаването му на HTML5.
>>> В момента основните му отговорности са като мениджър на части от функционалността на vSphere Client – Core Storage, Auto Deploy, Licensing и  Performance and Scale-ability testing.

С ПОДКРЕПАТА НА: DataArt

DataArt е международна консултантска компания в областта на технологиите, която проектира, разработва и поддържа уникални софтуерни решения, помагащи на клиентите да развиват своята дейност. Ние си партнираме с клиентите, за да създадем иновативни решения, с които да допринесем за трайния им успех на пазара.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

*
*
*
*
*
*
*

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Quality Assurance

Събитието е част от потребителската група за Quality Assurance. Всеки месец организираме събития на тема свързана с Quality Assurance. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КЪДЕ: betahaus Sofia, ул. „Крум Попов“ 58

КОГА: 18.06.2018, 19:30

Очакваме ви!