Кога
март 9, 2020 @ 7:30 pm – 8:40 pm
2020-03-09T19:30:00+02:00
2020-03-09T20:40:00+02:00
Къде
Work & Share Coworking Space
ул. „Тинтява“ 15-17

Това събитие няма да може да бъде проведено. Съжаляваме за причиненото неудобство

Това събитие е част от потребителската група Python.

ПРОГРАМА:
>>> В първата част на събитието ще се представи накратко MVP Python Flask Microservices по препоръките на IIIF за съхранение и доставка на оригинални, но и трансформирани изображения.
>>> Втората част на срещата е отворена към участниците с цел коментари, критики, предложения под формата на беседа и импровизирано код ревю.

>>> Q&A част
>>> Networking част.

ЗА ЛЕКТОРА: Добри Стоилов
>>> Добри работи в IT индустрията от 2000 година, в началото разработва на ANSI C win32 API приложения свързани с дигиталното аудио/видео.
>>> По същото време постъпва в университета специалност “Приложна Математика”, където изучава новите тогава Java технологии и работи като младши java разработчик.
>>> Завършва 4 семестъра Cisco academy и продължава като системен администратор изгражда сървърни инфраструктури на национална генетична лаборатория и различни търговски/IT компании.
>>> През 2009 g. се запознава с езика Python, който започва да използва за автоматизация и DevOps.
>>> От 2014 г. до днес се развива като професионален разработчик на Python с успешни проекти в транспорта, сателитни данни, уеб услуги, машинно обучение.

С ПОДКРЕПАТА НА: Bulpros
BULPROS е глобална компания за дигитална трансформация, най-голямата IT фирма, основана в България, и една от най-бързо развиващите се технологични организации в световен мащаб.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Python
Събитието е част от потребителска група Python. Всеки месец организираме събития на тема свързана с Python. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирай се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG
КЪДЕ: Online събитие. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп малко преди събитието. 

КОГА: 
09.03.2020 г. от 19:30 ч.

Очакваме ви!