Кога
октомври 16, 2017 @ 7:15 pm – 8:45 pm
2017-10-16T19:15:00+03:00
2017-10-16T20:45:00+03:00
Къде
Betahaus Sofia
ул. "Крум Попов" 58

Това събитие е част от потребителската група Software Quality Assurance:

ПРОГРАМА:

Как да комбинираме две взаимоизключващи се неща на пръв поглед – big data и microservices?

>>> Ключови при microservices са, че по дизайн правят само едно нещо, работят самостоятелно и имат собствена база данни и работят по отделно за всеки клиент. Big Data решенията от своя страна са за много процеси, споделени бази данни и бърза обработка на голям обем информация.
>>> Обединението на тези две неща изисква отговор на въпросите: Можем ли да имаме microservice, който работи с Big Data решение за съхранение? Можем ли да тестваме в изолация? Какво количество данни е Big Data? Има ли смисъл да тестваме Big Data с малко количество данни?
>>> Ще разберете отговорите на тези въпроси, освен това – как ние ползваме Microservices и Big Data, как успяхме да направим тази система точна като швейцарски часовник, как доказахме качествата й в голям мащаб, какви са проблемите и капаните и как да ги избегнем.

>>> Q&A;
>>> Networking;

ЛЕКТОР: Деница Евтимова

>>> Деница има повече от 15 години опит като front end, backend и разработчик на tool-ове, трейнър и консултант, както и integration engineer and development support.
>>> Тя вярва в „качеството във всяка стъпка“ от процеса и доставката, от проектирането до support-а.
>>> Като Architect Quality в Paysafe, тя е водеща в изработката на процеса на тестване, методите и конвенциите, както и координацията на кампусите по целия свят.

С ПОДКРЕПАТА НА: DigiStore24

Digistore24 е водеща платформа за онлайн търговия на дигитални продукти и една от най-големите афилиейт мрежи в немскоговорящия свят: https://www.digistore24.com/

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

Име:*
Фамилия:*
E-mail:*
Компания:*
Позиция:*
Искаш ли да те информираме за следващите събития на групата?*

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Quality Assurance

Събитието е част от потребителската група за Quality Assurance. Всеки месец организираме събития на тема свързана с Quality Assurance. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се:

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КЪДЕ: betahaus, ул. „Крум Попов“ 58

КОГА: 16.10.2017, 19:15

Очакваме ви!