Кога
септември 19, 2017 @ 7:30 pm – 9:00 pm
2017-09-19T19:30:00+03:00
2017-09-19T21:00:00+03:00
Къде
Sbar
бул. „Никола Й. Вапцаров“ 6

Това събитие е част от потребителската група IT Sales:

ПРОГРАМА:

>>> Принципът AIDA.
>>> Ще погледнем на продажбата под друг ъгъл – препятствията пред нас, конкурентите и препятствията пред потенциалните клиенти.
>>> Рационалност или емоция – кое e решаващо в продажбите.
>>> Как да сме настоятелни, но не и досадни.
>>> Колко струва? – как да се справим успешно с този любим въпрос.
>>> Продажба след продажбата – правилната продажба и развитието на връзката с клиентите са ключ към стабилен растеж.

>>> Q&A част;
>>> Networking част;

ЛЕКТОРИ: Росен Метев и Станимир Лазаров

>>> Росен Метев е част от Paysafe Group вече осма година и носи със себе си солиден опит в продажбите и обслужването на ключови корпоративни клиенти в различни вертикали. Росен е бил свидетел и участник в много промени, в това число регулационни и промени в различните e-commerce вертикали. Благодарение на опитът и задълбочените си познания, Росен е привлякъл и развил връзката с едни от най -големите клиенти на Paysafe Group.
>>> Станимир Лазаров завършва в Германия и е част от Paysafe Group от почти седем години. В момента е Head of Merchant Operations за двата дигитални портфейла – Skrill® и NETELLER®, и е отговорен за три екипа – първият набира нови малки и средни корпоративни клиенти и извършва подписването на договори, определянето на цени и пълната верификация на бизнеса. Вторият е ангажиран с акаунт мениджмънта, а третият е отговорен за документирането на всички процеси в търговския отдел, както и тренинг и мониторинг на качеството на работа на отдела. Занимава се и с доста други проекти, които имат за цел оптимизиране на работата и продукта, както и подобряване на вътрешната и външната комуникация.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

*
*
*
*
*
*

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: IT Sales

Събитието е част от потребителската група за IT Sales. Всеки месец организираме събития на тема свързана с IT Sales. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се:

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КЪДЕ: Sbar, бул. „Никола Й. Вапцаров“ 6  S*Bar is the newest and trendiest meeting hub for IT professionals, entrepreneurs and digital creators, coming together to innovate, share ideas and connect.

КОГА: 19.09.2017, 19:30

Очакваме ви!