Кога
март 6, 2018 @ 7:15 pm – 8:20 pm
2018-03-06T19:15:00+02:00
2018-03-06T20:20:00+02:00
Къде
betahaus Sofia
ул. „Крум Попов“ 58

Това събитие е част от потребителската група IT Project Management.

ПРОГРАМА:

DevOps, без съмнение е водещата парадигма през последните десет години в света на разработката и поддръжка на ИТ системи. От своя страна, ITIL има богата история като рамката от добри практики, спазвани с различен успех от всяка една мащабна ИТ организация. Двете идеологии често си противоречат на теоретично и практично ниво, създавайки developers against admins ситуации. Възможно ли е да помирим тези два свята в името на общата цел – успешна и бърза разработка и внедряване на ИТ решения? Пламен Мандаджиев ще разкаже своето виждане по този въпрос, разглеждайки следните точки:

>>> ITIL за 666 секунди – или как се е разбирал service management-а през Средновековието…
>>> Да си припомним DevOps опорните точки;
>>> ITIL vs DevOps –  допирни и конфликтни точки и как е възможна колаборацията между различните екипи;
>>> IT support vs. IT development – The battle of Evermore;
>>> Как да посветим всичко в името на успешното ИТ решение –  или когато бързината и гъвкавостта не пречи на устойчивостта и поддръжката;

>>> Q&A част;
>>> Networking част;

ЗА ЛЕКТОРА: Пламен Мандаджиев

>> Пламен Мандаджиев е ИТ професионалист с над 15 годишен опит в ИТ сектора, заемайки консултантски, изпълнителски и мениджърски роли в организации като Мобилтел, HP и Атос.
>>> В момента Пламен заема длъжността генерален мениджър в Energize Global Services – Bulgaria.
>>> В края на 2017-та година със свои колеги и съмишленици основава Bulgarian Association for Digital Service Management, която цели да изследва и популяризира последните тендеции в областта на управлението на дигиталните услуги.
>>> Определя себе си като IT service management aficionado – с мотото , че „ако всичко беше наред, ние щяхме да останем без работа“.

С ПОДКРЕПАТА НА: DataArt

DataArt е международна консултантска компания в областта на технологиите, която проектира, разработва и поддържа уникални софтуерни решения, помагащи на клиентите да развиват своята дейност. Ние си партнираме с клиентите, за да създадем иновативни решения, с които да допринесем за трайния им успех на пазара.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

*
*
*
*
*

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: IT Project Management.
Събитието е част от потребителската група за IT Project Management. Всеки месец организираме събития на тема свързана с IT Project Management. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КЪДЕ: betahaus Sofia, ул. „Крум Попов“ 58

КОГА: 06.03.2018, 19:15

Очакваме ви!