Кога
юни 13, 2018 @ 7:30 pm – 8:40 pm
2018-06-13T19:30:00+03:00
2018-06-13T20:40:00+03:00
Къде
Work & Share Coworking Space
ул. „Тинтява“ 15-17

Това събитие е част от потребителската група IT Team Leads.

ПРОГРАМА:

Regardless of the domain of our team, as leads, innovation and creativity are always among the values we seek to enable and advance in our group. In the next hour, we will talk about:

>>> How to balance innovation and execution;
>>> How to plan for disruption;
>>> What tools are available to us;
>>> How to sustain our innovation drive;

>>> Q&A;
>>> Networking;

ЗА ЛЕКТОРА: Веселин Арнаудов

>>> Като директор, развитие на иновациите във VMware, Веселин Арнаудов отговаря за изследователската дейност и развиването на Internet of Things звеното в офиса на компанията в България.
>>> Това включва изследвания и развитие на нови бизнес линии, нови регионални продукти и ръководене на дейности заедно с академичната, излседователска и start-up общност.
>>> В ролята си на софтуерен инженер с 15 годишен опит в софтуерните разработки и изследвания, през последните десет години Веселин е част от екипа на VMware България.
>>> Завършил е Компютърни науки в Brown University и обича пътешествията, семейството си и вкусната храна.

С ПОДКРЕПАТА НА: Ontotext & Propy & UBER Engineering

Ontotext е глобален разработчик на семантични технологии на базата на изкуствения интелект, които се прилагат към управление и използване на масиви от данни и текстов анализ.

Propy е глобален имотен пазар със децентрализиран регистър, разработен на блокчейн технология. Нашата цел е да разрешим много от проблемите пред международните имотни сделки като създадем иновативен, единнен имотен пазар и система за трансфер на активи.

UBER е компания, разработваща най-голямата в света технологична платформа, която дава възможност за транспорт на хора, товари, пратки и храна. Има една от най-добре развитите технологии за автономни автомобили. Компанията е исторически най-бързо растящата организация в света.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

*
*
*
*
*
*
*

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: IT Team Leads

Събитието е част от потребителската група за IT Team Leads. Всеки месец организираме събития на тема свързана с IT Team Leads. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КЪДЕ: Work & Share Coworking Space, ул. „Тинтява“ 15-17

КОГА: 13.06.2018, 19:30

Очакваме ви!