Кога
февруари 21, 2019 @ 7:30 pm – 8:40 pm
2019-02-21T19:30:00+02:00
2019-02-21T20:40:00+02:00
Къде
Офис на SumUp - сграда BSR 2
ул. Никола Тесла № 5

Имаш интерес към iOS Development, но не знаеш откъде да започнеш? Без значение, дали тъкмо стартираш или вече имаш натрупан професионален опит с други технологии.  Разбери какво ти е необходимо, за да направиш първите стъпки към разработването на мобилни приложения на Introduction to iOS Development.

Програма:

>>> Въвеждане в основния архитектурен шаблон за iOS Development – MVC
>>> Запознаване с Xcode и различните инструменти за разработка
>>> Кой е основният език за разработка на iOS приложения?
>>> Как се създава базово приложение с няколко екрана?
>>> Q&A част
>>> Networking част

Лектори: Владимир Кадурин и Станислав Захариев

Владимир е iOS разработчик с повече от 6 години професионален опит. Завършил е Техническия университет в София, със силно влечение към разработването на мобилни приложения още от ранните си студентски години.
Има опит в ръководенето на екипи, и е Mobile Chapter Lead в SumUp. В момента работи върху докторантура с насока Machine Learning.

Станислав е софтуерен разработчик в SumUp с над 12 години професионален опит натрупан в различни индустрии включително телекомуникации, уеб хостинг, инфраструктура, мониторинг и плащания. Интересува се активно от различни технологи, програмни езици и софтуерна архитектура.

ОРГАНИЗАТОР: SumUp

SumUp е водеща компания за мобилни плащания в Европа. Започвайки от нулата преди 6 години, изгражда решение за картови плащания, което да разтърси индустрията и да събуди предприемача у всекиго. Продукта на компанията е уникално устройство, което с помощта на смартфон или таблет, позволява на търговците на дребно да приемат картови плащания навсякъде. Днес стотици хиляди бизнеси в 31 страни по света разчитат на SumUp, за да получат паричните си постъпления. SumUp предоставя възможност за интегриране на плащания в други приложения и услуги посредством API и SDK.

КЪДЕ: ул. Никола Тесла № 5, сграда BSR 2 – офис на SumUp.

КОГА: 21.02.2019, 19:30 ч.

ВХОД: Свободен

Повече информация за събитието