Кога
януари 16, 2018 @ 7:15 pm – 8:20 pm
2018-01-16T19:15:00+02:00
2018-01-16T20:20:00+02:00
Къде
SBar
бул. „Никола Й. Вапцаров“ 6

Това събитие е част от потребителската група .NET.

ПРОГРАМА:

The session will focus on automating the deployment of your applications, achieving speed, reliability, and efficiency that looked impossible before. And all that applicable to real life scenarios.

>>> The many ways to deploy your software
>>> Continuous delivery pipeline
>>> Tools to automate delivery pipeline (with demo, applicable in real life)
>>>>>> Build pipeline in code with Jenkins
>>>>>> Deployment pipeline with Octopus deploy
>>>>>> Other tools
>>> Going deeper
>>>>>> Continuous Integration done right
>>>>>> Tips for existing applications

>>> Q&A част;
>>> Networking част;

ЛЕКТОР: Тома Бусаров

>>> Тома е софтуерен архитект във Fourth – доставчик на SaaS решения в сферата на хотелиерството и ресторантьорството.

>>> За почти 20 години опит в ИТ индустрията е програмирал, администрирал, внедрявал, подобрявал сигурността и проектирал много софтуерни решения – от embedded приложения до разпределени enterprise системи и облачни платформи.

>>> В момента като архитект в Agile среда съветва екипите при производството на софтуер, който удовлетворява нуждите на клиентите, без да се пренебрегва леснотата за поддръжка, ефективност и производителност.

С ПОДКРЕПАТА НА: Accedia & Fourth & Progress

Аксидиа е една от водещите технологични компании в региона, предоставяща консултантски услуги, аутсорсинг нa разработка на софтуер и цялостни ИТ решения.

Форт е водещият световен доставчик на облачни решения в сферата на хотелиерството и рестoрантьорството. Разбират от Cloud, Big Data и Mobile. Вече 15 години бележат ръст на клиентите, а за последните 6 години стойността на компанията се утрои.

Progress е водещ доставчик на технологии за разработка и пускане на приложения. В България се намира най-големият R&D офис на компанията, който е неин ключов иновационен център. От него стартират множество иновативни проекти и се разработва голяма част от продуктите на Progress. Компанията стъпи на българския пазар в края на 2014 г. след придобиването на Telerik.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

*
*
*
*
*

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: .NET
Събитието е част от потребителската група за .NET. Всеки месец организираме събития на тема свързана с .NET. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КЪДЕ: Sbar, бул. „Никола Й. Вапцаров“ 6, S*Bar is the newest and trendiest meeting hub for IT professionals, entrepreneurs and digital creators, coming together to innovate, share ideas and connect.

КОГА: 16.01.2018, 19:15

Очакваме ви!